Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Riva Surya – Skønt boutiquehotel ved floden i Bangkok

Riva Surya, boutiquehotel i Bangkok
Indgangen til hotellet

Riva Surya åbnede sidste år og er et elegant boutiquehotel på den livlige gade Phra Athit lige ned mod floden. Hotellet fangede min opmærksomhed, da jeg trawlede igennem hotelbookingsider (min favoritbeskæftigelse) og så, at det havde fået gennemgående gode anmeldelser. Jeg plejer ellers at tage gæstevurderinger med et gran salt, specielt fra de bookingsider, hvor folk ikke engang behøver at bevise, at de rent faktisk har boet de steder, de anmelder, men folks begejstring for Riva Surya på tværs af alle bookingsider var så massiv, at man ikke rigtig kunne ignorere det, så to stk. værelser blev booket i en fart.

Riva Surya var intet mindre end fabelagtigt. Værelserne var smukke og stilfuldt indrettet med masser af luft og lys gennem de store vinduer. Morgenmaden blev serveret udenfor, og hvis man stod tidligt op, kunne man sikre sig et af bordene helt nede ved floden. Phra Athit er et af mine yndlingsområder i Bangkok.

Selvom gaden ligger tæt på Khao San Rd, er det primært thailandske studerende, der hænger ud på de mange trendy caféer og barer. Når studenter fester går det jo sjældent stille af, og en af de eneste anmærkninger jeg har angående hotellet, er da også at værelserne, der vender mod vejen, ikke er tilstrækkeligt lydisoleret til at holde larmen fra de nærliggende barer ude. Dog lukker de fleste steder relativt tidligt i Bangkok, men hvis man vil være sikker på en uforstyrret søvn, kan man også booke et af de værelser, der vender mod floden, hvor man både har en fantastisk udsigt til floden, og ikke hører en lyd i løbet af natten. Riva Surya har også en restaurant, Babble & Rum og en bar, Mezzanine Bar, men de fortjener et separat blogindlæg, så dem vender vi tilbage til en anden dag.


Riva Surya, 23 Phra Athit Rd, Chana Songkhram, Phra Nakhon, Bangkok

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje