Restauranter i Bangkok – Mine favoritter

Ban Rie Coffee, Bangkok restaurants

Bangkok bugner af fantastiske restauranter, så det var noget af en udfordring kun at vælge nogle få favoritter til denne liste. Udover thaimad, er Bangkok også urimeligt godt repræsenteret når det kommer til internationale restauranter, så for at holde det hele på et overkommeligt niveau, har jeg valgt kun at fokusere på thairestauranter, bortset fra Eat Me, som selvfølgelig måtte med. Jeg har forsøgt at inkludere restauranter i alle prisklasser, men er I primært ude efter streetfood steder, så vil mit blogindlæg om street food måske være mere interesant.

Ban Rie Coffee

Virkelig hyggelig restaurant lige over for Ekkamai Bus Station. Restauranten henvender sig primært til turister, men det ændrer ikke det faktum at de laver en af Bangkoks bedste grillkyllinger. Den hyggelige udendørs have og live musik af og til gør bestemt heller ikke oplevelsen ringere.

Ban Rie Coffee, 4 Sukhumvit Soi 63, Ekkamai, Bangkok

Rung Rueng, Bangkok

Rung Rueng

Rung Reung er egentlig bare et hul I væggen, men jeg lover jer at deres nudler er blandt de bedste I Bangkok. Man vælger først hvilken slags nudler man vil have, hvorefter man beslutter sig for, om man vil have dem serveret med eller uden suppe. På bordene er der dækket op med chili, fiskesauce og sukker, så man kan fine-tune smagen. Suppen får sin gode smag fra indvolde, så vær forberedt på at der dukker både lever og tarme op hist og her mellem kødboller og fiskeboller.

Rung Rueng (Rungraeng), Sukhumvit Soi 26, Sukhumvit, Bangkok, Nærmeste BTS: Phrom Phong

> Læs mit blogindlæg om Rung Rueng

Bo.lan Bangkok

Bo.lan

Er man interesseret i finere thailandsk madlavning, så er mulighederne begrænsede men udsøgte, og Bo.lan er et af de allerbedste bud. Jeg er helt vild med deres kreative og legesyge tilgang til tingene samt deres fokus på lokale råvarer (de har deres egen urtehave udenfor restauranten). Bo.lan serverer kun tasting-menuer.

Bo.lan, Sukhumvit Soi 53, Thonglor, Bangkok, Tlf: +66(0)22602962/ +66(0)22602961, Nærmeste BTS: Thong Lo

> Læs mit blogindlæg om Bo.lan

P'Aor Lobster Tum Yum, Bangkok

P’Aor

Hvad angår tom yum, så har P’Aor helt ødelagt det for mig, for efter at have smagt deres version, gider jeg ikke spise tum yum andre steder. Suppen bliver lavet i en stor gryde udenfor den lille restaurant, og det vil højst sandsynligt være bedste tom yum, I nogensinde har smagt. Suppen er ret cremet, hvilket skyldes at man tilsætter det snask, der er indeni rejernes hoveder, men før I rynker på næsen, så bestil en skål suppe og lad smagen tale for sig selv.

P’Aor, The alley between Petchaburi Soi 5 and 7, Ratchathewi, Bangkok, Tlf: +66 2612 9013, Nærmeste BTS: Ratchathewi

> Læs mit blogindlæg om P’Aor

Issaya Siamese Club Bangkok

Issaya Siamese Club

Issaya Siamese Club er en anden favorit, der ligeson Bo.lan med sikker hånd navigerer rundt i det modern thailandske køkken. Issaya Siamese Club ligger i en smuk gammel villa omgivet af en frodig have i et boligområde udenfor centrum.

Hvad angår maden er jeg en lille smule mere vild med Bo.lan, men med hensyn til atmosfæren og indretningen af restauranten, så vinder Issaya Siamese Club. Det er for øvrigt den danske designer Hans Bøgetoft Christensen, der står bag det smukke layout.

På GoogleMaps ser det ud som om Issaya Siamese Club ligger i gangafstand til en metrostation, men på grund af blindgyder og manglende fortove er det ret svært at komme dertil på gåben, og jeg vil stærkt anbefale, at man tager en taxi eller en Uber/GrabCar. De fleste retter koster omkring 250-700THB og der er også en tasting menu, som jeg ikke kan huske hvad koster, men som var billigere end Bo.lans

Issaya Siamese Club, 4 Soi Sri Aksorn, Chua Ploeng Road, Sathorn, Bangkok

Som Tum Der, Bangkok

Som Tum Der

Den spicy papayasalat sum tum er en af de retter, jeg aldrig bliver træt af. Navnet forpligter, og på Som Tum Der er den selvfølgelig helt perfekt. Udover den almindelige version kan man også få sin som tum med rå krabbe, grillet gris og en række andre ingredienser.

Som Tum Der, 5/5 Saladaeng Road, Silom, Bangkok 

> Læs mit blogindlæg om Som Tum Der

EAT ME, Bangkok restaurants

Eat Me

Eat Me var en af de første fine dining-restauranter jeg prøvede I Bangkok, og gennem årene er jeg kun kommet til at holde endnu mere af den stilfulde restaurant, som også fungerer som kunstgalleri. Siden jeg besøgte Eat Me for første gang tilbage i 2011 er menuen blevet ret international, og man skal i dag lede længe efter referencer til Thailand. Eat Me er dog et helt fantastisk sted, og maden er blandt det bedste indenfor kategorien. Hovedretter koster fra 800THB og op, hvilket gør Eat Me til en af de dyreste restauranter på denne liste, men vil man forkæle sig selv en aften, hvor man ikke har lyst til thaimad, så er Eat Me et oplagt valg.

Eat Me, 20 m off Convent Rd. (in Soi Pipat 2), Silom, Bangkok, Tlf: 02-238-0931, Nærmeste BTS: Sala Daeng

> Læs mit blogindlæg om Eat Me


LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bangkok

Mitzie Mee Shop