Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok: Above Riva – Kæmpecocktails i solen

Cocktails på Riva Arun i Bangkok

//Sponsoreret indlæg – I samarbejde med Riva Arun//

Efter at jeg var checket ind på Riva Arun mødtes jeg med Joi fra hotellet oppe på Above Riva, som er hotellets rooftop bar og restaurant. Vi vadede lige midt ind i et photoshoot af deres nye cocktail menu, som blandt andet inkluderer nogle gigantiske cocktails på størrelse med akvarier. Personalet forklarede, at de var til at dele mellem venner. Nogle meget tørstige af slagsen, antager jeg.

Til at holde drikkene kolde blev der brugt frosne vingummier, hvilket helt sikkert er noget, der skal implementeres hjemme hos mig ved førstkommende lejlighed.

Efter at de var færdige med at fotografere blev jeg tilbudt at smage på sagerne, og det siger man jo ikke nej til. Det var skønt med de iskolde frugtdrikke i varmen, så jeg sugede og sugede. Jeg havde regnet med, at de havde lavet dem uden alkohol, da det bare var til fotografering, men da jeg efter at have bællet en halv gral med vingummibamser alligevel tænkte, at jeg hellere måtte spørge, kunne personalet oplyse mig om at jo, der var skam alkohol i. Så blev eftermiddagen lige pludselig meget sjovere, og da jeg drog af sted til Chinatown lidt senere, var jeg vist en smule snalret. Skål! Og velkommen til Bangkok!

> Læs mit blogindlæg om Riva Arun

Above Riva at Riva Arun Hotel, 92/25-26 Maharaj Road, Phra Nakhon, Bangkok, nærmeste BTS: Saphan Taksin

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje