Bangkok: Rembrandt – Et værelse med byggestøj og sjove frugter

Rembrandt Serviced Apartments in Bangkok

Blogindlæg fra min gamle blog om en tur til Bangkok i 2013

I Bangkok boede jeg på Rembrandt Towers Serviced Apartments (ej at forveksle med Rembrandt Hotel). Jeg havde fået Rembrandt Towers anbefalet af en tidligere kollega og var ret spændt på at se, hvordan det var. Desværre var førstehåndsindtrykket ret skuffende, da de valgte at give mig en lejlighed lige under en etage, hvor der blev boret og banket på højtryk hele dagen. Jeg ved ikke helt, hvordan de ræsonnerede. De kunne se, at jeg kom direkte fra lufthavnen, jetlagged efter en lang flyvetur, så hvordan i alverden kunne de tro, at en lejlighed med masser af larm ville være lige noget for mig??

Det kunne jeg selvfølgelig ikke leve med, så jeg ringede ned til receptionen, men der var så meget støj, at de ikke kunne høre, hvad jeg sagde. Jeg gik derfor ned for at klage og fik det højst mærkværdige svar, at det vel ikke gjorde noget, da det jo kun var i dagtimerne, at det larmede. Say what?!?

Jeg blev derefter tilbudt en større lejlighed som kompensation (stadigvæk på etagen med larm), hvilket heller ikke gav meget mening, da jeg for det første rejste selv, og for det andet arbejdede det meste af tiden og derfor ikke havde brug for meget andet end en seng og et skrivebord. Efter megen parlamentering frem og tilbage fik jeg endelig en anden lejlighed på en anden etage samt kompensation for den første overnatning. Jeg fik også en frugtskål med en masse sjove frugter i, deriblandt nogle små grimme nogle, med konsistens som et fiskeøje, som viste sig at smage helt fantastisk.

Selve lejligheden var fin. Der var køleskab, strygebræt og strygejern og alt hvad man ellers har brug for, og sengen var kæmpestor og meget behagelig. Kvarteret er et af de mindre sleazy langs den del af Sukhumvit Road, med masser af gode restauranter og en Skytrain station indenfor gangafstand. Jeg vil derfor ikke tøve med at booke lejlighed på Rembrandt Towers igen, men huske at være ekstra nøje med at understrege at jeg vil have en lejlighed uden byggestøj.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bangkok

Mitzie Mee Shop