Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Sampeng Lane – Chinatown – Bangkok Shopping Guide

Sampeng Lane, shopping in Chinatown, Bangkok

Sampeng Lane Market (eller bare Sampeng) er et af de allerbedste steder i Bangkok at købe billige smykker og andet ragelse. Navnet til trods, ligger Sampeng faktisk på en gade, der hedder Soi Wanit 1 i Chinatown.

Selvom Sampeng bliver mere og mere populært blandt turister, så er markedet stadigvæk primært et engros-marked for Bangkoks mindre forretningsdrivende, og jeg har set mange af de samme varer, som man finder på Sampeng blive solgt for mere end dobbelt pris andre steder rundt omkring i byen.

På grund af markedets engros-status, så kræver de fleste butikker, at man køber et minimum antal varer ad gangen. I skobutikkerne skal man ofte købe mindst 6 par, og mange af butikkerne vil ikke lade dig blande størrelser eller designs, hvilket kan gøre shoppingen lidt besværlig, med mindre man er 6 venner af sted med samme smag og skostørrelse.

I smykkebutikkerne er minimum køb typisk 10, men de tillader stort set altid at man blander. Køber man mindre end 10 ting, betaler man ofte mere pr. stk. Man kan finde øreringe helt ned til 10THB, men kontorartikler, strømper og hårnåle er også meget billigt. Der er faste priser i de fleste butikker og man skal ikke forvente at få nogen rabat med mindre man køber rigtig meget. Nogle af forretningerne tager kort, hvis der er tale om større køb, men de små butikker tager kun imod kontant betaling.

Op ad dagen er Sampeng fyldt til bristepunktet med mennesker, så pas på dine ting, og lad være med at give lommetyvene for let spil. Det bliver også rigtigt varmt og fugtigt i den smalle, overdækkede gade, men der er flere små boder langs vejen, der sælger kolde sodavand og friskpresset juice.

Det er nemmest at tage en af de små færger til Sampeng. Stå af ved Rachawong (N5) og gå ca. 250m op ad Ratchawong Road indtil du ser Soi Wanit 1 på din højre hånd. Der går ikke noget Skytrain til Chinatown, men man kan tage metroen til Hua Lamphong Station. Der er dog et godt stykke at gå og man skal krydse nogle ret trafikkerede gader på vejen.

Sampeng er ikke begrænset til Soi Wanit 1, men breder sig langs de fleste af de omgivende gader og inkluderer det meste af området mellem Yaowarat Road (hovedgaden i Chinatown) og Soi Wanit 1.

Bangkok Shopping Guide – Hvad skal man købe?

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje