Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

WTF Bar og Galleri i Bangkok

WTF Bangkok bar

Vil du gerne vide hvor Bangkoks kunstnertyper af den mere hippe slags gemmer sig? Et godt bud kunne være WTF, som er en skøn bar, hvor gode drinks, lækker barmad og kunstudstillinger går op i en højere enhed. Sagde jeg kunstudstillinger? Ja, du hørte rigtigt. Hele 2. og 3. Sal af WTF er nemlig gallerilokaler, og her udstiller lokale kunstnere jævnligt deres værker.

Denne kombination af kunst og cocktails har vist sig at være så succesfuld, at WTF nok er en af Bangkoks mest kendte, ukendte barer. WTF har nemlig formået at holde sig under turistradaren, så klientellet er primært lokale og expats med hang til god smag og ditto drinks, og atmosfæren er chic og kreativ, uden at det virker som om, man prøver for hårdt.
Da jeg var på WTF med min veninde AC skulle vi egentlig bare lige snuppe en hurtig drink før vi skulle videre til Opposite Mess Hall (er nu lukket) på den anden side af gaden, men vi endte med  at spendere næsten hele aftenen på WTF.

Jeg kan ikke huske hvilken slags musik de spillede, men musikken var i hvert fald lav og diskret nok til at tillade samtale uden afbrydelser.

WTF er anderledes end de fleste andre barer jeg har besøgt i Thailand, men jeg har svært ved at sætte en finger på præcist, hvad det er, der gør, at WTF skiller sig ud. Måske er det galleriet, måske de seje personligheder, jeg skal ikke kunne sige det, men WTF er en skøn bar, som du helt sikkert skal besøge, hvis du er i Bangkok.

WTF ligger kun en kort gåtur fra BTS-stationen Thong Lo. Kortet nedenfor er en smule ukorrekt, da det ikke viser hvordan Sukhumvit Soi 51 deler sig i to mindre gader efter kort tid. Gaden til venstre er kun en smal gyde, og det er den du skal tage for at komme til WTF, som næsten dukker op med det samme.

• Jeg er blevet fortalt at WTF står for Wonderful Thai Friendship, men det havde du selvfølgelig allerede gættet..:)

• De fleste cocktails koster 200-320THB


WTF Gallery & Café, 7 Sukhumvit Soi 51, Bangkok

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje