Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok: Afternoon tea på Authors’ Lounge – Mandarin Oriental

Afternoon Tea at the Authors' Lounge, Mandarin Oriental Bangkok

Afternoon tea i Authors Lounge på Mandarin Oriental er en af de ting, man bare skal opleve, når man er i Bangkok. Lad klipklapperne og rygsækken blive hjemme (der er nemlig en ret striks dresscode) og smut ned til Chao Phraya River for at få et glimt og en bid af Bangkok, som det var engang.

Authors’ Lounge plejede at være en lille have, der blandt andet husede et vandhul med en skildpadde i, samt et skilt der henstillede til, at man ikke fodrede skildpadden. I dag er der så vidt jeg ved ikke nogle skildpadder, men til gengæld finder man en af de mest overdådige afternoon tea-oplevelser man kan forestille sig.

Man kan vælge mellem Western eller Oriental Afternoon Tea, som serveres sammen med enten kaffe eller te. De grønne asparges i tomatgelé fra den vestlige menu så helt uimodståelige ud og smagte også ganske godt, men generelt synes jeg at den orientalske afternoon tea havde mere at byde på, både med hensyn til smag og præsentation. De små lækre retter udgjorde et perfekt mix af sødt, salt og surt samt lidt stærkt, og der var vanvittigt meget mad. Faktisk kunne to personer sagtens have delt en afternoon tea-menu, men det tror jeg ikke, at man måtte. Fortryder dog, at jeg ikke bad om en doggiebag, for det var synd at se så meget mad gå til spilde.

Afternoon tea på Mandarin Oriental koster 1500THB hvilket er dyrt for Bangkok men billigt med tanke på de imponerende omgivelser. Mandarin Oriental i Bangkok er det ældste Mandarin Oriental-hotel, og jeg tror vist godt vi kan blive enige om, at det er et af de flotteste og mest luksuriøse hoteller i Bangkok.

Afternoon tea på Mandarin Oriental er enormt populært, specielt blandt asiatiske turister, så man skal bestille bord i god tid i forvejen.


Authors’ Lounge at Mandarin Oriental Bangkok, Tlf: +66 (2) 6599000


[ess_grid alias=”bangkok-guide-dansk”]

[ess_grid alias=”bangkok-restaurants-blog-related-dansk”]

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje