Bangkok – Hvad har jeg altid med i tasken?

Jeg plejer at joke med at jeg både kan overleve atomkrig og istid hvis bare jeg har min håndtaske, og jeg tror ærligt talt ikke, at det er ikke meget ved siden af 🙂 Indholdet varierer alt efter hvor i verden jeg er, og i dette indlæg kan I læse om, hvad jeg altid har med i tasken, når jeg er i Bangkok:

En plastikpose

Skraldespande er der ikke mange af i Bangkok, så vær forberedt på at bruge din taske som midlertidig skraldepose. Jeg plejer derfor at have en pose med i tasken, så jeg har et sted at opbevare affaldet indtil der dukker en skraldespand op. Et godt tips er også købe flasker med skruelåg, når man skal have noget at drikke, da de er mere praktiske at slæbe rundt på.

Håndsprit

Der kan være langt til vand og sæbe når man er ude i byen og har lyst til en snack, så tag en lille flaske håndsprit med i tasken, så du har rene fingre både før og efter du har spist.

Toiletpapir og servietter 

Hvis du kun har tænkt dig at shoppe i de mest luksuriøse shopping malls i Bangkok, så kan du springe dette afsnit over, for toiletterne der, er ofte flottere end badeværelserne på byens 5-stjernede hoteller. På markeder og mindre restauranter er der derimod sjældent toiletpapir inde i toiletbåsene. I stedet er der en fælles rulle ved indgangen, og den rulle er mange gange tom. Det er så her du vil takke mig for at have foreslået at du altid medbringer din egen nødforsyning af servietter eller toiletpapir i tasken:)

Et målebånd

Jeg elsker at shoppe på markederne i Bangkok, men de fleste steder tillader ikke, at man prøver tøjet på. Størrelserne er ofte tilpasset det lokale marked, så bruger man størrelse S i Danmark er man nok en størrelse L i Thailand. For at kunne vide om jeg kan passe det tøj jeg køber, har jeg derfor altid et målebånd med, når jeg tager på shoppetur, samt et stykke papir, hvor jeg har skrevet mine mål ned. Så kan jeg nemlig måle tøjet, og vurdere om jeg vil kunne passe det. Jeg plejer at notere skulderbredde, bryst, talje og hofte, men længden fra skulder til talje er også vigtig, da meget tøj i Thailand er lavet til folk med kortere overkrop end mig.

Et tørklæde

Selv når solen står allerhøjest på himlen og det er drønende varmt udenfor kan man være sikker på at temperaturen i byen shopping malls nærmer sig frysepunktet. Et tørklæde om skuldrene sørger både for at du kan holde varmen, og forvandler et lidt for casual backpacker look til noget mere raffineret.

En flaske vin

Det er nu ikke fordi, at jeg plejer at slæbe en flaske vin med rundt i tasken, men vin er dyrt i Thailand og det kan være svært at finde en god vinhandel:) Har man lyst til et glas Cabernet på værelset, kan det derfor være en god idé at købe en flaske med fra lufthavnen derhjemme. Husk at få posen forseglet hvis du skal bytte fly undervejs.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bangkok

Mitzie Mee Shop