Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok: Khao Tom – Rissuppe

Khao Tom, rice soup, Charoen Krung Road, Bangkok

Jeg landede ret sent i Bangkok, så før jeg var inde i byen og havde checket ind på hotellet var det langt over aftensmadstid. Hotellet lå på en stille del af Charoen Krung Road, og der var ikke mange restauranter i nærheden, så jeg begyndte så smat at blive nervøs for, at jeg måtte gå sulten i seng. Til sidst fandt jeg dog en lille restaurant som serverede suppe fra en stor gryde.

En af medarbejderne talte engelsk, så jeg spurgte hvad deres mest populære ret mon var og hun fortalte at det var rissuppe med and (som var udsolgt) eller svinekød. Mange af de mindre restauranter i Bangkok har specialiseret sig i en bestemt slags mad, og selvom der er andre retter på menuen, er der typisk 1-2 retter som de er særligt gode til, og som alle de lokale bestiller.

Jeg skulle selvfølgelig prøve rissuppen og bestilte derudover også en cola til at slukke tørsten med. Suppen var god og kraftig og der var masser af hvidløg i, men svinekødet var vist mere til pynt, for der var ikke meget kød på det ben jeg fik. Man blev dog godt mæt af suppen, og der var rent og pænt i restauranten.

Restauranten havde ikke noget engelsk navn, så jeg måtte lige spørge Annie hvad den egentlig hed. Hun skrev at navnet er Khao Tom Ped Lao Tee. Så ved I det, hvis I skulle blive sultne sent om aftenen i Bangkok:)


Khao Tom Ped Lao Tee (ข้าวต้มเป็ดเล่าตี๋), 1091 Charoen Krung Road (across the street from Woodlands Inn), Bang Rak, Bangkok


LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje