Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Bangkok: Khao Tom – Rissuppe

Khao Tom, rice soup, Charoen Krung Road, Bangkok

Jeg landede ret sent i Bangkok, så før jeg var inde i byen og havde checket ind på hotellet var det langt over aftensmadstid. Hotellet lå på en stille del af Charoen Krung Road, og der var ikke mange restauranter i nærheden, så jeg begyndte så smat at blive nervøs for, at jeg måtte gå sulten i seng. Til sidst fandt jeg dog en lille restaurant som serverede suppe fra en stor gryde.

En af medarbejderne talte engelsk, så jeg spurgte hvad deres mest populære ret mon var og hun fortalte at det var rissuppe med and (som var udsolgt) eller svinekød. Mange af de mindre restauranter i Bangkok har specialiseret sig i en bestemt slags mad, og selvom der er andre retter på menuen, er der typisk 1-2 retter som de er særligt gode til, og som alle de lokale bestiller.

Jeg skulle selvfølgelig prøve rissuppen og bestilte derudover også en cola til at slukke tørsten med. Suppen var god og kraftig og der var masser af hvidløg i, men svinekødet var vist mere til pynt, for der var ikke meget kød på det ben jeg fik. Man blev dog godt mæt af suppen, og der var rent og pænt i restauranten.

Restauranten havde ikke noget engelsk navn, så jeg måtte lige spørge Annie hvad den egentlig hed. Hun skrev at navnet er Khao Tom Ped Lao Tee. Så ved I det, hvis I skulle blive sultne sent om aftenen i Bangkok:)


Khao Tom Ped Lao Tee (ข้าวต้มเป็ดเล่าตี๋), 1091 Charoen Krung Road (across the street from Woodlands Inn), Bang Rak, Bangkok


Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.