Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok Shopping Guide – Hvad skal man købe i Bangkok?

Bangkok shopping, hvad skal man købe i Bangkok?

Bangkok er et fantastisk sted at gå shop amok, og holder man sig fra internationale mærker og køber Made in Thailand i stedet, så er stort set alting billigere end i Danmark, så husk at tage den store kuffert med. Her er nogle af de ting, det kan anbefales at købe med sig hjem fra Thailand:

Nedenstående produkter skulle alle være ok at indføre til Danmark til personligt brug, men check altid de seneste importregulationer, så du ikke risikerer at dine Bangkok-indkøb bliver konfiskeret i tolden.

Dehydreret frugt

Har man først prøvet dehydreret frugt, så er man hooked. Sammenlignet med tørret frugt er der ofte mindre sukker i dehydreret frugt, og så smager det fantastisk. Man kan købe forsyninger i lufthavnen, men det er billigere i supermarkederne inde i byen.

K-Beauty/A-Beauty

Asiatiske skønhedsprodukter er blevet virkelig stort i resten af verden, og i Thailand finder man det meste. Den thailandske kæde Beauty Buffet har et solidt udvalg af billige, velduftende produkter, og de populære koreanske mærker The Face Shop og Etude House har også flere butikker i Bangkok.

Orkidéer

I lufthavnen kan man købe de fineste orkideer, der er pakket, så de klarer flyrejsen hjem uden problemer. De er lidt dyre, men de er enormt flotte, og behandler man dem godt så holder de let et par uger eller længere.

Tøj og Accessories

Der er rigtig mange up-and-coming lokale designere på Chatuchak, Asiatique, Terminal 21 og Siam Square, men mange af dem syer kun tøj i thaistørrelser, som de færreste af os med gennemsnitlig dansk BMI kan passe. Internationale størrelser finder man hos de mere upscale thailandske mærker, der sælges i byens mere eksklusive malls. Derudover kan man altid shoppe lækre accessories som bælter, tasker og smykker, der ikke er lige så størrelsesafhængigt.

Sko

Platinum Mall har en rigtig god  skoafdeling, hvis man er på udkig efter billige sko. Det meste er plastik og kunstlæder, men til gengæld koster et par ballerinasko sjældent over 40-50kr. De sko, der er fremstillet i Thailand er ofte af bedre kvalitet og mere moderne design end dem, der er importeret fra Kina. Skobutikkerne i Terminal 21 (et andet mall) er en lille smule dyrere, men skoene er oftest noget mere trendy.

Thaisilke

Man finder de skønneste sjaler og tørklæder i thaisilke til meget rimelige priser. I mange af souvenirbutikkerne og på markederne sælger de dog også billige polyestertørklæder fra Kina, men spørger man, om der er tale om den ægte vare, er de fleste ærlige og siger til. Et tørklæde i ægte silke koster typisk omkring 1000THB.

Tigerbalsam

Mange sværger til tigerbalsam som remedie mod ømme muskler og alverdens andre skavanker, og har man mod på at prøve, finder man tigerbalsam på de fleste apoteker samt i lufthavnen.

Aloe Vera Gel

Aloe vera gel er fantastisk mod myggestik, som after sun og som ansigtsmaske, og i Thailand finder man gel med meget højt indhold af aloe vera rigtig billigt på apotekerne.

Sæbe og aromaolie

I Bangkok finder man alt hvad man behøver til sit lille hjemmespa, så køb hvad du kan bære af sæbe og aromaolie med lemongrass-duft. Mange butikker sælger økologiske produkter samt produkter lavet med naturlige ingredienser. De er lidt dyrere, men meget mere lækre at anvende.

Angående kopivarer

Ja, man finder dem overalt, men med mindre man har det fint med at støtte kriminelle organisationer, børnearbejde og slaveri, så skal man altså holde sig fra kopivarer.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje