Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Roast – Brunch i Bangkok

Roast, brunch in Bangkok

I Bangkok er brunch lidt af en national hobby blandt expats og de mere velhavende thaier, og nye caféer åbner hele tiden, så selvom Roast kun har nogle få år på bagen, er stedet allerede lidt af en klassiker blandt det brunchende folk. Køkkenet er moderne amerikansk med vægt på friske råvarer og høj kvalitet, og rigtig god kaffe.

Det var min veninde Annie, som plejede at bo i Bangkok, som anbefalede mig Roast for nogle år siden, og jeg var så begejstret for caféen at det nu er et af de steder, jeg altid vender tilbage til, når jeg er i Bangkok.

På brunchmenuen finder man alle klassikerne såsom Eggs Benedict, amerikanske pandekager og huevos rancheros, men husk også at gemme lidt appetit til en af de lækre desserter. Der er altid godt fyldt op på Roast, specielt omkring brunch-tid i weekenden, så selvom det er en forholdsvis stor restaurant, er der ofte kø udenfor. Roast er også åben om aftenen, men det er frokost og brunch, som Roast er kendt for.

Roast ligger i restaurantsektionen The Helix Quartier i den nye, fancy mall EmQuartier. EmQuartier er direkte forbundet med Phrom Phong BTS Station, så man kommer lettest til Roast via Skytrain. Fra Phrom Phong Station følger man skiltene til EmQuartier, og når man er fremme følger man skiltene til Helix Quartier.

De fleste retter koster omkring 300-400THB og der bliver lagt et servicetillæg på 10% samt moms oveni prisen, så man kan godt regne med at bruge 600THB eller mere på brunch på Roast.

Roast, EmQuartier, Bangkok

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje