Syltede rødbeder er en fantastisk følgesvend til mange danske klassikere. Jeg foretrækker dem på min leverpostejsmad, mens nogle mennesker, som fx. min mor, spiser syltede rødbeder sammen med næsten alt. …
Syltede rødbeder er en fantastisk følgesvend til mange danske klassikere. Jeg foretrækker dem på min leverpostejsmad, mens nogle mennesker, som fx. min mor, spiser syltede rødbeder sammen med næsten alt. …
Tina: Jeg har for nyligt været til madlavningskursus hos Mama Le (alias min mor). Hun har lært sig selv at tilberede vietnamesiske retter ved at huske tilbage på de vidunderlige …
Kender du det med at tage en bid og bare føle, at tiden står stille, fordi det smager så godt? Det er præcis den oplevelse, der venter dig, hvis du …
Syltede rødbeder er en fantastisk følgesvend til mange danske klassikere. Jeg foretrækker dem på min leverpostejsmad, mens nogle mennesker, som fx. min mor, spiser syltede rødbeder sammen med næsten alt. …
Tina: Jeg har for nyligt været til madlavningskursus hos Mama Le (alias min mor). Hun har lært sig selv at tilberede vietnamesiske retter ved at huske tilbage på de vidunderlige …
Kender du det med at tage en bid og bare føle, at tiden står stille, fordi det smager så godt? Det er præcis den oplevelse, der venter dig, hvis du …
Er du træt af den samme gamle morgenmadsrutine? Her er lidt inspiration til en ny og lækker måde at starte dagen på. Dragon fruit, græsk yoghurt og granola, så bliver …
Ingen sommer uden koldskål, og ingen koldskål uden kammerjunkere. Har man først smagt hjemmebagte kammerjunkere, er det svært at gå tilbage til dem, man køber i butikkerne, for hjemmebagte kammerjunkere …
Istiden er over os, og der er ikke meget der slår en gammeldags isvaffel med guf. Guf er nemt at lave, og så smager det jo fantastisk sammen med is. …
Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …
Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …
Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …
Trine laver sin helt egen version af moule marinières, og hendes muslinger er så gode, at jeg helt er holdt op med at bestille muslinger på restauranter, da de aldrig …
Efter at have været gemt og glemt i årtier er deviled eggs igen gået hen og blevet super trendy. Det synes jeg er rigtig godt, for deviled eggs er en …
Har man nogle kartofler tilovers fra aftensmaden dagen før, kan man hurtigt lige lave sig en kartoffelmad. Faktisk synes jeg at kartoflerne tit er lettere at arbejde med, når de …
Egg Roti er populær som street food i Myanmar, og den lækre snack er også en af de mest bestilte retter hos Tea Garden i Mae Sot. Det er en …
Gammeldags æblekage er sådan en hyggelig dessert, og så er den superlet at lave. Min mors opskrift er ret basic, men du kan jo give den dit eget twist med …
Den svenske fastelavnsbolle, semlan, er en hvedebolle fyldt med flødeskum og en marcipanagtig masse. Sammenlignet med de danske fastelavnsboller, som jo findes i alverdens versioner, kan semlorna godt virke lidt …
Ingen fastelavn uden fastelavnsboller, og selvom jeg efterhånden er lidt for gammel til at klæde mig ud og rasle løs, så ryger der rigtig mange fastelavnsboller ned hvert år. Min …
Sprødstegt fisk med ingefær og fermenterede sojabønner (Trey Chien Chuon) er en traditionel ret fra Cambodia. De fermenterede sojabønner giver en aromatisk, salt smag, som passer rigtig godt sammen med …
Mohinga er en traditionel burmesisk nudelsuppe, og den har status som Myanmars nationalret. Suppen laves normalt med fisk og fish sauce, men denne opskrift er vegetarisk og indeholder ikke fisk. …
Ngam Ngov (suppe med syltet lime) er en traditionel cambodiansk suppe. Syltet lime er en meget almindelig ingrediens i det cambodianske køkken, og den karakteristiske syrlige og salte smag er …
Perkedel jagung (indonesiske majsfrikadeller eller kroketter, om man vil), er en populær indonesisk snack lavet af en “fars” med majs som den primære ingrediens. De små frikadeller frituresteges indtil de …
Denne citrongræs-te kan drikkes både varm og kold, og jeg har stadigvæk ikke besluttet mig for, hvilken version jeg bedst kan lide. Om vinteren er en kop varm citrongræs-te perfekt …
Mine forældres søde nabo Katte laver nogle virkelig gode brændte mandler. De bliver flotte og blanke, og det er helt umuligt at stoppe med at spise dem, når man først …
Noget af det jeg glæder mig allermest til i december måned, er alle de æbleskiver jeg skal nå at spise inden jul. Når jeg har tid, laver jeg dem fra …
Sanjeok (koreanske grillspyd) er en traditionel koreansk snack, som man typisk spiser på helligdage eller til festlige sammenkomster. Der er mange forskellige slags sanjeok, men denne kombination med oksekød, grøn …
Mitzie Mee • Fair Fashionista ApS • Højrupvej 149 • 7000 Fredericia • CVR: 39272768
©Fair Fashionista® 2022 – All rights reserved