Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok: Drinks, middag og dessert

Jeg havde to dage i Bangkok på vej hjem fra Phnom Penh, og det passede lige med at jeg kunne mødes med Angela, som lige er flyttet til Bangkok fra Hong Kong.

Vi startede med solnedgang og happy hour-drinks på Octave, som er rooftopbaren på Marriott, og blandt de hotelbarer i Bangkok, der har en udsigt at skrive hjem om, er Octave nok den mindst turistede. Baren er dog stadigvæk populær blandt byens expats, og selvom vi var der en halv time efter at de åbnede for happy hour, var der helt fyldt på den øverste etage.

Efter det var blevet mørkt, gik vi ned langs Thonglor Road for at finde et sted at spise. Thonglor er et ret posh nabolag i Bangkok og området er populært blandt velhavende thaier og expats, så der er mange gode restauranter og barer at vælge mellem.  

Vi havde egentlig besluttet os for at prøve Funky Lam, som er en laotisk restaurant, men så kom vi forbi Supanniga Eating Room og endte der i stedet. Supanniga har en ret stor vegetarisk menu, så jeg bestilte deres mushroom larb til hovedret og Angela bestilte en curry. Vi delte en ret med oksekød til forret, så helt vegetarisk blev det ikke, men det er sjovt at se, hvordan vegetariske alternativer bliver mere og mere udbredte på menuerne på Bangkoks restauranter.

Desserten tog vi lidt længere oppe ad gaden på After You, som er en af de bedste dessertrestauranter i Bangkok. Der er flere After You-filialer spredt udover byen, men den i Thonglor er den originale og den bedste. Jeg er helt vild med deres Shibuya Honey Toast, specielt den med Ferrero Rocher, som vi endte med at dele.

Suppaniga Eating Room, 160/11 55 Sukhumvit Rd, Thonglor, Bangkok

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje