Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok Flower Market – Pak Khlong Talat

Bangkok Flower Market, det største blomstermarked i Bangkok

Det største blomstermarked i Bangkok, Pak Khlong Talat, ligger ved floden i den gamle del af byen. Det er her Bangkoks blomsterhandlere gør sine indkøb, men markedet er også åbent for privatpersoner, og det er et rigtigt fint sted at besøge.

Markedet skulle være travlest omkring kl. 3-4 om morgenen, hvor alle nye forsyninger kommer ind, men vi havde ikke lyst til at give afkald på vores gode nattesøvn, så vi valgte at besøge markedet lige inden midnat.

Stemningen var ret afslappet, men der var jævn aktivitet ved de mange blomsterboder. På markedet kan man også købe friske urter samt frugt og grønt, og det er svært at stå for de lave priser. Jeg faldt i, og kom derfra med et helt kilo chili og en stor pose med lime. Jeg købte også en buket med nogle sjove blomster, der så ud som om de var lavet af stof. Desværre klarede de ikke flyveturen hjem, så trods utallige genoplivningsforsøg måtte jeg smide dem ud efter et par dage.

En af de ting som jeg rigtig godt kunne lide ved Pak Khlong Talat er, at man kan gå rundt uden at føle, at man er i vejen. Derudover er markedet dejligt lokalt, og det er helt ok bare at tage billeder og kigge på blomsterne. Jeg vil dog opfordre til, at man også handler lidt og bidrager til business, så markedet også i fremtiden vil tage gæstfrit imod turister.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje