Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

Bangkok Flower Market – Pak Khlong Talat

Bangkok Flower Market, det største blomstermarked i Bangkok

Det største blomstermarked i Bangkok, Pak Khlong Talat, ligger ved floden i den gamle del af byen. Det er her Bangkoks blomsterhandlere gør sine indkøb, men markedet er også åbent for privatpersoner, og det er et rigtigt fint sted at besøge.

Markedet skulle være travlest omkring kl. 3-4 om morgenen, hvor alle nye forsyninger kommer ind, men vi havde ikke lyst til at give afkald på vores gode nattesøvn, så vi valgte at besøge markedet lige inden midnat.

Stemningen var ret afslappet, men der var jævn aktivitet ved de mange blomsterboder. På markedet kan man også købe friske urter samt frugt og grønt, og det er svært at stå for de lave priser. Jeg faldt i, og kom derfra med et helt kilo chili og en stor pose med lime. Jeg købte også en buket med nogle sjove blomster, der så ud som om de var lavet af stof. Desværre klarede de ikke flyveturen hjem, så trods utallige genoplivningsforsøg måtte jeg smide dem ud efter et par dage.

En af de ting som jeg rigtig godt kunne lide ved Pak Khlong Talat er, at man kan gå rundt uden at føle, at man er i vejen. Derudover er markedet dejligt lokalt, og det er helt ok bare at tage billeder og kigge på blomsterne. Jeg vil dog opfordre til, at man også handler lidt og bidrager til business, så markedet også i fremtiden vil tage gæstfrit imod turister.