Rung Rueang – Bangkoks bedste nudler

Rung Rueng, Bangkok

Rung Rueang har været mit favoritsted for nudler lige siden mit første besøg for over 10 år siden. Det var Annie, som fortalte mig om Rung Rueang, da jeg bad hende afsløre, hvor man finder Bangkoks bedste streetfood, og sikke et godt tip. Rung Rueang er enormt populær blandt lokale, som ikke kan få nok af stedets billige og lækre nudelretter.
De første mange gange jeg var der, var der ikke nogen engelsk menu, men det er der kommet, og Rung Rueang er endda kommet med i Bangkoks Michelinguide som Bib Gourmand (2024). Derudover taler nogle af medarbejderne også udmærket engelsk og kan hjælpe dig med bestillingen, hvis der ikke er alt for travlt i restauranten.

Man vælger først hvilken slags nudler, man vil have, om de skal være spicy eller non-spicy, samt hvordan de skal tilberedes (med eller uden suppe). Man kan også købe kolde drikkevarer som iste eller cola, hvis man behøver noget at køle ganen med.

Nudlerne serveres med fiskeboller, kødboller og indvolde, hvilket er det, som giver suppen den gode smag. Bliv derfor ikke overrasket, hvis der skulle dukke et lille stykke tarm eller en skive lever op i din suppe. Jeg tror faktisk det er meningen, at man skal spise det, men hvis du ligesom jeg ikke rigtig er til indvolde, så hold dig til fiskebollerne og kødbollerne, som smager forrygende.

Egentlig er Rung Rueang ikke rigtig street-food, da man sidder indendørs. Der er dog åbent ud til gaden, men ellers har restauranten både gulv og loft samt et par vifte, som snurrer i taget og holder stedet behageligt afkølet. Man sidder på plastikstole rundt om de vakkelvorne stålborde og indtager sine nudler. Da nudelretter oprindeligt er fra Kina, spiser man dem med pinde og ikke med gaffel og ske, hvad der ellers er standard i Thailand.

Rung Rueang lukker klokken 17, så det er primært et sted, man mødes til frokost, og ved middagstid er restauranten fyldt til bristepunktet. Ydermere er der en lang kø udenfor af folk, som venter på at hente deres take-away frokost, så jeg vil anbefale, at man enten kommer tidligt, eller venter til efter det værste frokost-rykind er overstået. Så vil personalet ikke have så travlt og have bedre tid til at hjælpe dig, samt forklare hvad det er, du spiser.

Rung Rueang ser ikke ud af meget udefra, og restauranten kan være let at overse. Hvis du kommer fra Sukhumvit Road, ligger Rung Rueang ca. 150m nede ad Soi 26 på højre side af vejen lige efter Arize hotellet.

En skål nudler på Rung Rueang koster omkring 60THB og man behøver 2-3 portioner for at blive mæt.

Rung Rueang, Sukhumvit Soi 26, Sukhumvit, Bangkok, Nærmeste BTS: Phrom Phong

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bangkok

Mitzie Mee Shop