Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok: Benchakitti Forest Park – En grøn oase midt i byen

Bangkok: Benchakitti Forest Park - En grøn oase midt i byen

Benchakitti Forest Park er et af mine nye yndlingssteder i Bangkok. Parken ligger midt i byen, men der er så stille og fredeligt derinde, at det føles som om, man er på en anden planet.

Parken har været undervejs i lang tid, men jeg tror, de fleste vil være enige i, at det har været ventetiden værd. De små gangstier er perfekte til en afslappet gåtur, og hvis du er heldig, kan du måske spotte nogle af de fugle og smådyr, der har parken som deres naturlige habitat.

Parken er hurtigt blevet populær blandt hobbyfotografer og Bangkoks unge, der valfarter til parken på jagt efter det perfekte selfie spot. Der kan blive ret crowded på de små stier, især i golden hour lige før solnedgang, hvor parken bades i et gyldent skær, der får de flotte omgivelser til at se næsten magiske ud.

En af de ting, jeg rigtig godt kan lide ved Benchakitti Forest Park, er, at det er super nemt at komme dertil. Man tager bare Skytrain til Asok BTS Station, og derfra kan man enten gå eller tage en taxi den korte tur til parken. Hvis du går fra Asok Station, kommer du gennem Benchakitti Park på vej til Benchakitti Forest Park. Benchakitti Park er også en rigtig fin, men hvis du har begrænset med tid til rådighed, vil jeg foreslå, at du fortsætter direkte til Benchakitti Forest Park, som helt klart er den mest interessante af de to.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje