For en måneds tid siden fik jeg tilsendt et anmeldelseseksemplar af kogebogen Jorden Rundt På 80 Retter af Jesper Rais, men det er forst her over weekenden, at jeg har …
For en måneds tid siden fik jeg tilsendt et anmeldelseseksemplar af kogebogen Jorden Rundt På 80 Retter af Jesper Rais, men det er forst her over weekenden, at jeg har …
Jeg havde kun 5 dage i Firenze, men jeg blev virkelig forelsket i byen. Der er simpelthen så meget at se, og maden er fantastisk. Desuden er byen særdeles fodgængervenlig, …
Forleden var Tina og jeg taget ud for at spise frokost i Montclair. Vi havde egentlig sat kurs mod Faubourg, som er en gammel favorit, men så fik vi øje …
For en måneds tid siden fik jeg tilsendt et anmeldelseseksemplar af kogebogen Jorden Rundt På 80 Retter af Jesper Rais, men det er forst her over weekenden, at jeg har …
Jeg havde kun 5 dage i Firenze, men jeg blev virkelig forelsket i byen. Der er simpelthen så meget at se, og maden er fantastisk. Desuden er byen særdeles fodgængervenlig, …
Forleden var Tina og jeg taget ud for at spise frokost i Montclair. Vi havde egentlig sat kurs mod Faubourg, som er en gammel favorit, men så fik vi øje …
Belga er en belgisk rooftopbar og brasserie på 32. etage på Sofitel Sukhumvit. Det er et supergodt sted for øl og moules frites, og så kan jeg rigtig godt lide …
Aspro Alogo er en lille, familiedrevet restaurant i hjertet af Athen. Jeg spiste der første gang for mere end 20 år siden, og jeg tænkte lige, at jeg ville fortælle …
Fresh! er et fint lille spa i Ubud. Her har man specialiseret sig i behandlinger med ingredienser fra naturen, og dette koncept har hjulpet Fresh! med at opbygge en solid …
Rung Rueang har været mit favoritsted for nudler lige siden mit første besøg for over 10 år siden. Det var Annie, som fortalte mig om Rung Rueang, da jeg bad …
Når man rejser med sine foodie-venner har mad og restauranter første prioristet, så allerede inden vi ankom til San Francisco havde vi en grov skitse over hvad vi skulle spise, …
Sidst jeg var i Norge for at besøge AC foreslog hun, at vi tog ud for at fiske makrel. Det lød jo spændende, og vejret var fint, så efter morgenmaden …
Da jeg besøgte Ella i Korea, tog vi til fiskemarkedet i Masan, tæt på Ellas gamle hjem. Markedet er et rigtigt foodie-paradis og man bliver helt rundtosset, når man indser, …
Det kan være lidt af en udfordring at åbne en kokosnød, specielt hvis man ikke har prøvet det før. Med den rette teknik er det dog faktisk ganske overkommeligt, og …
Morgenkaffe hos Tea Garden i Mae Sot er en dejlig oplevelse. Kaffen er friskbrygget fra bønner fra små kaffefarme i det nordlige Thailand, hvor der er højere bjerge, for den …
Jeg overdriver ikke, når jeg siger at Sicilien er et sandt paradis for madelskere, for øen bugner af frisk frugt og grønt, og i havet rundt om øen er der …
Da AC og jeg var i Paris, så jeg at der var der en lille cafe, La Maison du Mochi, i nærheden af vores hotel. Jeg elsker mochi, så den …
Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af kokke …
Når jeg besøger Tina, ender jeg på en eller anden måde altid med at være der, lige når Tina og J har deres ugentlige date night. Jeg vil helst ikke …
Selv om det er nogle år siden at Kaj & Andrea dominerede sendefladen og Fjernsyn For Dig, så er den grønne frø stadigvæk utroligt populær. Sidste weekend var jeg i …
Tina var med et senere fly end jeg var, så hun ankom først til Vegas sent om aftenen. Jeg havde forberedt en velkomstdrink til os i form af en kæmpe …
Mitzie Mee • Fair Fashionista ApS • Højrupvej 149 • 7000 Fredericia • CVR: 39272768
©Fair Fashionista® 2023 – All rights reserved