Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok: En speakeasy forklædt som pantelåner

Bangkok: En speakeasy forklædt som pantelåner

Da jeg var færdig med shoppingen i Donki Mall, lagde jeg mærke til en neonoplyst pantelånerbutik på den anden side af gaden. Hvis du har været på Beauty & Essex i New York, ved du, at pantelånere ikke altid er, hvad de udgiver sig for. Nogle af dem er nemlig speakeasies, og efter at have kigget nærmere på Untitled, mistænkte jeg, at det også kunne være tilfældet her.

Så jeg gik hen og tog i døren, og den var åben, så jeg gik ind. Og ved I hvad? Det viste sig, at jeg havde ret 🙂

Da jeg var der i begyndelsen af januar, var de lige åbnet, og man fik stadigvæk en gratis velkomstdrink når man bestilte en cocktail. Jeg var der tidligt en hverdagsaften, så der var ikke så travlt, hvilket var godt for mig, da det betød, at personalet havde mere tid til at snakke. De fortalte mig, at folkene bag Untitled er de samme, som dem der startede Teens of Thailand, som er en super hip dive bar i Chinatown. De driver også en række andre barer, men Untitled er den første bar, som de har åbnet uden for Chinatown.

Jeg fik en cocktail ved navn AFS med whiskey, æble, lagret fish sauce og mousserende vin, og den var virkelig god. Whiskey og fish sauce lyder måske som en lidt underlig kombination, men jeg kan hilse og sige, at det er et rigtig godt match. Her er en kort video:

Untitled, 171 Soi Sukhumvit 63, Khlong Tan Nuea, Watthana, Bangkok

Untitled, 171 สุขุมวิท ซ. 63 แขวงคลองตันเหนือ เขตวัฒนา กรุงเทพมหานคร 10110

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje