Bangkok: Belga – Moules Frites med udsigt

Bangkok: Belga - Moules Frites med udsigt

Belga er en belgisk rooftopbar og brasserie på 32. etage på Sofitel Sukhumvit. Det er et supergodt sted for øl og moules frites, og så kan jeg rigtig godt lide kombinationen af afslappet stemning og underspillet luksus, som jeg synes kendetegner de fleste af de Sofitel-hoteller, jeg har besøgt.

Efter en dag rundt i byen er der ikke noget bedre end at tage elevatoren op til Belga og undslippe gadelarm og hektisk trafik for et par timer. Jeg er ikke sikker på, om der er en dresscode på Belga, men nu når jeg tænker over det, tror jeg faktisk, at de fleste mænd har skjorter eller T-shirts med krave på, og de fleste kvinder er i kjole, men overordnet set føles stemningen noget mere casual end på de fleste andre rooftopbarer i denne del af byen.

Udvalget af øl er så stort at man bliver helt rundtosset, men hvis du er i tvivl, så kan jeg anbefale at du prøver en Duvel. Det er en virkelig god øl, der smager rigtig godt sammen med Moules Frites. En anden mulighed kunne være en af frugtøllene som fx. Lindemans Kriek, som er en kirsebærøl med en let, meget frugtagtig smag, der er perfekt til det varme vejr i Bangkok.

Maden på Belga er virkelig god, og jeg tør godt sige, at jeg ikke tror du finder et bedre sted for moules frites i Bangkok. Der er flere forskellige slags af disse på menuen, men jeg har kun prøvet de traditionelle moules frites med hvidvin. De andre varianter lyder også rigtig godt, specielt deres tom yum moules frites. Hvis du prøver dem, så skriv lige hvordan de smager 🙂 Mht. dessert så har jeg hørt, at vaflerne er rigtig gode, men jeg har aldrig orket at spise mere end muslinger, så jeg har ikke fået prøvet vaflerne endnu.

Prøv at få et bord udenfor, og husk at booke et bord i forvejen. Belga er rigtig populær blandt expats i Bangkok så selv på hverdage er der ofte fyldt, især hvis du vil sidde udenfor.

Prisniveauet er rimeligt, sammenlignet med hvad en lignende middag på en lignende restaurant ville koste i Danmark. Ikke voldsomt dyrt, men dyrt nok til at holde det mest sleazy klientel fra nærliggende Soi Cowboy (red light district) væk.

Belga Rooftop Bar and Brasserie, 189 Sukhumvit Rd, Khlong Toei Nuea, Watthana, Bangkok

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bangkok

Mitzie Mee Shop