Bangkok Trading Post med Annie

Bangkok Trading Post, café

Jeg er kun i Bangkok på kort visit, så jeg begrænsede mig til det allermest nødvendige, da jeg pakkede, for at kunne nøjes med at rejse med håndbagage. Make-up og smarte sko, måtte vige pladsen for kamera og ekstrabatterier, så jeg skulle mødes med Annie i går blev det derfor med fladt hår og uden krigsmaling.

Jeg svedte også som en hest, for det havde vist sig at være et større projekt at komme til Sukhumvit fra mit hotel nede ved floden. Turen havde budt på både sejltur, SkyTrain, en tuk-tuk, der ikke ville starte og til sidst en tur med motorcykeltaxi. Jeg var næsten 40 minutter forsinket, så selv om det ikke talte meget i slutregnskabet, så sprintede jeg alligevel det sidste stykke frem til Bangkok Trading Post, som var stedet, hvor vi havde aftalt at mødes.

Efter at have fået pusten igen, kunne jeg endelig overskue at kigge nærmere på menuen. Bangkok Trading Post serverer All Day Breakfast, så jeg besluttede mig hurtigt for deres hjemmelavede granola. Den smagte rigtig godt, men jeg undrede mig over den meget beskedne klat yoghurt, der ikke rigtig matchede granolabjerget på min tallerken. Det var først til sidst, at jeg opdagede den flaske med mælk, som selvfølgelig skulle være hældt udover granolaen.


Bangkok Trading Post, 137 Pillars Suites and Residences, 59/1 ซอย สุขมวิท 39 Khlong Tan Nuea, Watthana, Bangkok

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bangkok

Mitzie Mee Shop