Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok: Octave – Rooftopbaren på Marriott

Octave, Bangkok rooftop bar

Octave er rooftop-baren på Marriott Hotel i Thonglor. Baren er meget populær blandt byens expats, så hvis man ikke er der lige når de åbner kl. 17:00, kan det være svært at finde et godt bord at nyde solnedgangen fra.

I lobbyen tager man elevatoren op til 45. Etage. Derfra skifter man til en anden elevator, som man tager op til 48. Etage. For at komme op til rooftop-baren og den virkelig fantastiske udsigt, går man en trappe op til hvad der svarer til 49. Etage.

En af de ting, jeg rigtig godt kan lide ved Octave er, at det ikke kun er turister, der hænger i baren. Atmosfæren er hip, urban og international, og deres cocktails er stærke med masser af saft og kraft. Fra baren har man frit udsyn over hele Bangkok, så husk at tage kameraet med.

Octave er en af mine absolutte rooftop-darlings, så da Rikke var i Bangkok skulle jeg selvfølgelig introducere hende til hvad der let kunne være Bangkoks bedste bar. Hun var helt vild med både udsigt og drinks, som I kan se i videoen nedenfor:)


Octave, Bangkok Marriott Hotel Sukhumvit, 2 Sukhumvit Road Soi 57, Thonglor, Bangkok, Tlf: +66-2-7970000, Åbningstider: Man-Søn: 17:00-2:00, Nærmeste BTS: Thong Lo, Bedst for: Solnedgang, Happy Hour, Cocktails med udsigt.


LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje