Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Om Mitzie Mee

Mad, rejser, skønhed og livsstil

Velkommen til Mitzie Mee, mit lille online-univers om mad, rejser, skønhed og livsstil.

Der er ikke meget, der slår et godt, hjemmelavet måltid, men for mange af de opskrifter man finder på nettet, kan man godt mistænke, at fokus har været mere på, hvordan det vil tage sig ud på Instagram, og mindre på, at det skal smage godt.

Derudover er det småt med autentiske opskrifter på dansk på mad fra andre lande, så jeg besluttede mig for at starte mit opskrift-projekt. Målet er at samle masser af gode opskrifter direkte fra køkkener rundt om i verden. Mange af opskrifterne på min side har gået i arv gennem generationer, for der er ingen tvivl om at bedstemormad er bedst. Jeg sørger så vidt muligt for at optage en video, når jeg er på besøg, så I kan se, hvordan det skal laves, og hvordan slutresultatet helst skulle se ud. 

I Rejsesektionen på siden finder du rejseguides fyldt med insider-tips fra mine venner rundt om i verden. De ved hvad de taler om, og de fortæller gerne hvor man skal spise, hvad man skal se, og hvor man skal bo i deres hjemby. 

Under Style finder du mine indlæg om skønhed, mode, wellness, og DIY-projekter. Jeg har en holistisk, yderst realistisk, tilgang til skønhedspleje, og jeg tror ikke på mirakler. Dog skal man huske at skønhedspleje også er selvomsorg, og det, at afsætte nogle minutter hver dag til at forkæle dig selv, vil ikke bare kunne ses, men også gøre, at du føler dig godt tilpas, hvilket netop er det overordnede formål med denne side; at nyde livet og holde af dig selv.

 

Hvem skriver?

Hej med jer! Jeg hedder Sanne, og det er mig, der skriver langt størstedelen af indholdet her på mitziemee.dk. Jeg elsker mad, har mest JAY-Z i mine AirPods, og så er jeg Bøllehundens bedste ven.

Når jeg ikke studerede, tilbragte jeg det meste af 20erne med at arbejde i rejsebranchen og rejse rundt i verden. Jeg startede som rejseleder i Grækenland og Spanien, før jeg tog til Geilo en sæson og arbejdede på et skihotel. Derefter blev det til 8 år som stewardesse mens jeg studerede i Sverige, inden jeg besluttede mig for at komme helt op forrest i flyet og tog et kommercielt pilotcertifikat. Jeg var heldig og fik job som pilot lige efter flyveskolen, og jeg nåede at arbejde 3 år som pilot, inden jeg gik tilbage til universitetet og afsluttede medicinstudiet. 

Idag arbejder jeg fuld tid med Mitzie Mee hvor målet er, at bygge en platform, der forener online shopping med godt content og masser af lækker mad.

 

Om Mitzie Mee Shop

I mange år var Mitzie Mee bare en slags online dagbog, hvor jeg skrev om mine rejser og lagde billeder op, så min familie kunne følge med derhjemme. Antallet af læsere voksede med hvert år der gik, men selvom jeg tidligere har arbejdet med forskellige iværksætterprojekter, overvejede jeg aldrig at lave bloggen til en business. Men så fik jeg en idé, der føltes så rigtig, at jeg bare måtte igang, og se hvad det kunne udvikle sig til.

Når jeg er ude at rejse, shopper jeg tit flotte kjoler og håndlavede accessories fra små, lokale brands og designere. Når jeg senere har det på derhjemme, bliver jeg tit spurgt om, hvor det er købt, og om der mon er en online butik? 

Det er sjældent tilfældet, da mange af de små brands kun har en lille, fysisk butik, og sælger de online, gør udgifter til told og fragt, samt usikkerheden ved at handle med en ukendt butik på den anden side af jorden, at det ofte bliver for dyrt og besværligt.  

Jeg besluttede derfor at åbne en webshop her på bloggen, så vi kan få  introduceret  alle de her fantastiske små brands til et større marked.

Når du køber fra mig, handler du med en dansk virksomhed, og har alle de rettigheder man har, som forbruger her i Danmark. Din bestilling bliver sendt fra mit lager i Herslev lidt uden for Fredericia, så du skal heller ikke bekymre dig om told. Happy Shopping!

Har du prøvet en af ​​mine opskrifter? Hvordan gik det? Tag mig @mitziemee.dk

Spørgsmål? Kommentarer? Samarbejde? Send mig en email: hello@mitziemee.dk

/Sanne Møller

Hvis du vil holde dig opdateret med, hvad jeg laver, så følg mig på Facebook og Instagram eller abonnér på min YouTube-kanal. Jeg er også på Twitter, men det glemmer jeg tit, så jeg undskylder på forhånd for sporadisk opdatering og længerevarende radiostilhed.

 
Om Mitzie Mee

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje