Om Mitzie Mee

Mad, rejser, skønhed og livsstil

Velkommen til Mitzie Mee, mit lille online-univers med fokus på opskrifter og New York. Opskrifter og New York? Er det ikke en underlige kombination? Jo, det er det måske, men det er mine to store interesser, og det, jeg synes er interessant at blogge om.

Der er ikke meget, der slår et godt, hjemmelavet måltid, men for mange af de opskrifter man finder på nettet, kan man godt mistænke, at fokus har været mere på, hvordan det vil tage sig ud på Instagram, og mindre på, at det skal smage godt.

Derudover er det småt med autentiske opskrifter på dansk på mad fra andre lande, så jeg besluttede mig for at starte mit opskrift-projekt. Målet er at samle masser af gode opskrifter direkte fra køkkener rundt om i verden. Mange af opskrifterne på min side har gået i arv gennem generationer, for der er ingen tvivl om at bedstemormad er bedst. Jeg sørger så vidt muligt for at optage en video, når jeg er på besøg, så I kan se, hvordan det skal laves, og hvordan slutresultatet helst skulle se ud. 

Min New York Blog er der, hvor jeg skriver om mad og restauranter, samt hvad jeg ellers finder på i New York. Der er også en New York Guide, hvor jeg sammen med mine venner i New York har skrevet nogle guides til hvor vi synes I skal spise samt hvad vi synes I skal opleve, hvis I besøger New York. 

 

Hvem skriver?

Hej med jer! Jeg hedder Sanne, og det er mig, der skriver langt størstedelen af indholdet her på mitziemee.dk. Jeg elsker mad, har for det meste JAY-Z i mine AirPods, og så er jeg Bøllehundens bedste ven.

Når jeg ikke studerede, tilbragte jeg det meste af 20erne med at arbejde i rejsebranchen og rejse rundt i verden. Jeg startede som rejseleder i Grækenland og Spanien, før jeg tog til Geilo en sæson og arbejdede på et skihotel. Derefter blev det til 8 år som stewardesse mens jeg studerede i Sverige, inden jeg besluttede mig for at komme helt op forrest i flyet og tog et kommercielt pilotcertifikat. Jeg var heldig og fik job som pilot lige efter flyveskolen, og jeg nåede at arbejde 3 år som pilot, inden jeg gik tilbage til universitetet og afsluttede medicinstudiet. 

Idag arbejder jeg fuld tid med Mitzie Mee hvor målet er, at bygge en platform, der forener online shopping med masser af lækker mad krydret med mine skriblerier om New York.

Har du prøvet en af mine opskrifter? Hvordan gik det? Tag mig gerne: @mitziemee.dk

Spørgsmål? Kommentarer? Samarbejde? Send mig en email: hello@mitziemee.dk

/Sanne Møller

Hvis du vil holde dig opdateret med, hvad jeg laver, så følg mig på Facebook og Instagram eller abonnér på min YouTube-kanal. Jeg er også på Twitter, men det glemmer jeg tit, så jeg undskylder på forhånd for sporadisk opdatering og længerevarende radiostilhed.

 
Om Mitzie Mee

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop