Bangkok: Happy Hour på Red Sky Rooftop Bar

Red Sky Rooftop Bar, Bangkok

Lige et hurtigt hej fra Bangkok. Rikke og Magnus bor på et hotel lidt længere nede ad gaden, så vi aftalte at mødes kl. 5 og tage en sundowner på Red Sky, som er Centara Grand’s rooftop bar. Vi tog Skytrain til Chitlom og gik derfra hen til hotellet, der ligge inde i Central World, som er et kæmpestort shoppingcenter. Jeg har været på Red Sky tidligere, men på trods af det, gik vi alligevel forkert nogle gange, så det tog os næsten 20 minutter at komme gennem centeret og finde hotellobbyen.

Da vi endelig fra fremme var alle parter dog enige om, at det var hele besværet værd. Red Sky ligger på 55. etage, så man har den mest fantastiske udsigt over hele byen, og jeg vil til enhver tid anbefale Red Sky frem for Sky Bar i Lebua Tower. Sky Bar er primært gearet mod turister, der vil se baren fra Hangover og sige, at de har været på verdens højeste open-air bar, og de gange jeg har været der, har jeg følt mig som et kreatur i en flok. Der er ikke siddepladser, og man drikker dyre drinks af plastikkrus. Når man først har fået taget sine billeder, er der ikke meget andet at lave.

Red Sky er meget mere som en rigtig bar, hvor man som ekstra bonus har, hvad der let kunne være Bangkoks næstbedste udsigt. Man betaler ikke entré og priserne på drinks og snacks er yderst rimelige, beliggenheden taget i betragtning. Under happy hour betalte vi 1800THB totalt for 2 glas rødvin, 2 glas Martini, 2 øl og 2 portioner truffle fries. Happy Hour slutter kl. 18, men på grund af førnævnte kvaler med at finde frem, afgav vi først vores bestilling klokken 17:50. Vi følte dog på intet tidspunkt at personalet ville af med os, eller ville have os til at bestille mere fra den ”rigtige” menu, og vores happy hour blev derfor hurtigt til en happy aften.

Red Sky at Centara Grand 55F, Central World, Bangkok, Hours: 6pm-1am, Tel: +66 (0) 2100 1234,Dresscode: Smart casual, no singlets,flip flops, sport shorts

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bangkok

Mitzie Mee Shop