Bangkok: Unicorn Fruit Toast – Regnbueost hos Say Chiizu

Regnbuefarvet ost kan man jo ikke sige nej til, så da jeg gik forbi Say Chiizu på Siam Square, måtte jeg selvfølgelig prøve deres Unicorn Fruit Toast. I den reklamefilm der kører på en skærm i deres bod, kan man se hvordan en kvinde trækker osten længere og længere, og jeg kunne jeg slet ikke tage øjnene fra dette fascinerende syn. Der var ingen tvivl: Jeg måtte da også have min egen elastiske ostemad.

Osten var tyk og ekstremt elastisk, hvilket gjorde den sjov at se på, men svær at spise. Smagen var også ret mild, og hvis man ikke vidste det var ost man spiste, kunne man sagtens foranlediges til at tro, at det var en klump frugttyggegummi man havde puttet i munden. Det smagte mere af frugt end af ost, hvilket er et plus for sådan nogle som mig, der ikke er så gode til stærk ostesmag. Desuden skulle alle ingredienser være helt naturlige og uden kunstige tilsætningsstoffer.  

På trods af det japansk-klingende navn, så er Say Chiizu faktisk en thailandsk kæde. Deres almindelige Hokkaido Cheese Toasts har længe været populære i Bangkok, hvor alt med ost hitter lige for tiden. De laver også forskellige drikke med ost, men det blev alligevel lidt for underligt for mig, så dem gemmer vi til næste gang:)

Say Chiizu , Siam Square One, Bangkok, Nearest BTS: Siam

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bangkok

Mitzie Mee Shop