Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok: Unicorn Fruit Toast – Regnbueost hos Say Chiizu

Regnbuefarvet ost kan man jo ikke sige nej til, så da jeg gik forbi Say Chiizu på Siam Square, måtte jeg selvfølgelig prøve deres Unicorn Fruit Toast. I den reklamefilm der kører på en skærm i deres bod, kan man se hvordan en kvinde trækker osten længere og længere, og jeg kunne jeg slet ikke tage øjnene fra dette fascinerende syn. Der var ingen tvivl: Jeg måtte da også have min egen elastiske ostemad.

Osten var tyk og ekstremt elastisk, hvilket gjorde den sjov at se på, men svær at spise. Smagen var også ret mild, og hvis man ikke vidste det var ost man spiste, kunne man sagtens foranlediges til at tro, at det var en klump frugttyggegummi man havde puttet i munden. Det smagte mere af frugt end af ost, hvilket er et plus for sådan nogle som mig, der ikke er så gode til stærk ostesmag. Desuden skulle alle ingredienser være helt naturlige og uden kunstige tilsætningsstoffer.  

På trods af det japansk-klingende navn, så er Say Chiizu faktisk en thailandsk kæde. Deres almindelige Hokkaido Cheese Toasts har længe været populære i Bangkok, hvor alt med ost hitter lige for tiden. De laver også forskellige drikke med ost, men det blev alligevel lidt for underligt for mig, så dem gemmer vi til næste gang:)

Say Chiizu , Siam Square One, Bangkok, Nearest BTS: Siam

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje