Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok: Blue Whale – Blå café på Maharaj Road

Blue Whale café i Bangkok

På denne tid af året er det mega varmt og fugtigt i Bangkok, så efter at jeg havde checket ud fra Riva Arun, tog jeg mig lige en iced latte på caféen ved siden af, inden jeg begav mig af sted mod det nye hotel i den anden ende af byen.

Caféen hed Blue Whale, og på menuen var der flere forskellige, mere eller mindre blå retter. Jeg kunne Google mig frem til, at deres smølfeblå Butterfly Pea Latte lige nu er lidt af et hit på Instagram, men jeg havde mest lyst til en helt almindelig iced latte, så det var det, jeg endte med at bestille. Den viste sig nu også at være ganske fotogen.

I det hele taget var Blue Whale som skabt for Instagram, og den rustikke indretning med de maritime aftryk var en fryd for både øje og iPhone.

Der var også en lille altan på 1. etage, men den var desværre belejret af en storrygende forretningsmand. Heldigvis gik han efter et stykke tid, så jeg kunne nyde resten af min kaffe ude i solen.

Blue Whale, 392/37 Maharaj Road (Maha Rat on GoogleMaps), Bangkok

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje