Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Bangkok: Blue Whale – Blå café på Maharaj Road

Blue Whale café i Bangkok

På denne tid af året er det mega varmt og fugtigt i Bangkok, så efter at jeg havde checket ud fra Riva Arun, tog jeg mig lige en iced latte på caféen ved siden af, inden jeg begav mig af sted mod det nye hotel i den anden ende af byen.

Caféen hed Blue Whale, og på menuen var der flere forskellige, mere eller mindre blå retter. Jeg kunne Google mig frem til, at deres smølfeblå Butterfly Pea Latte lige nu er lidt af et hit på Instagram, men jeg havde mest lyst til en helt almindelig iced latte, så det var det, jeg endte med at bestille. Den viste sig nu også at være ganske fotogen.

I det hele taget var Blue Whale som skabt for Instagram, og den rustikke indretning med de maritime aftryk var en fryd for både øje og iPhone.

Der var også en lille altan på 1. etage, men den var desværre belejret af en storrygende forretningsmand. Heldigvis gik han efter et stykke tid, så jeg kunne nyde resten af min kaffe ude i solen.

Blue Whale, 392/37 Maharaj Road (Maha Rat on GoogleMaps), Bangkok

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.