Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Sky Bar – På toppen af Bangkok

SkyBar i Bangkok

På 63. etage på toppen af Lebua State Tower ligger Sky bar, som udover at være verdens højest beliggende åbne roof top bar også er stedet, hvor Alan og kliken slår sine folder i flere af scenerne i The Hangover 2.

I lørdags var det så min tur til at stifte nærmere bekendtskab med The Wolf Pack’s Bangkok-habitat, så iklædt rejsens sidste rene kjole passerede jeg dresscode-inspektørerne i lobbyområdet og fik adgang til elevatoren op til øverste etage.

Da jeg steg ud af elevatoren blev jeg overvældet af den fantastiske udsigt. Første impuls? Man vil tage et billede. Men det må man ikke. “No ma’am, stopping not allow, pictures not allow, please go to bar”. Så man følger resten af flokken hen til det lille, afgrænsede område henne i hjørnet kaldet Sky Bar.

En af ulemperne ved at rejse selv er, at der ikke er nogen anden til at tage billeder af en. Det bliver lidt trættende i længden med rystede iPhone-selvportrætter, så i lørdags allierede jeg mig med et ungt thailandsk par, som hellere end gerne fotograferede mig og Bangkok, mod at jeg til gengæld tog nogle billeder af dem.

Udsigten fra Sky Bar var helt fantastisk men som bar, var der ikke meget at komme efter. Stort set alle de andre gæster var turister med kameraet i højeste hug og parat til at kæmpe til sidste blodsdråbe om de bedste pladser at få sine Kodak-moments foreviget. Sky Bar føles derfor mere som en sight-seeing bus, end som et festligt sted at tilbringe en aften, og er man allergisk overfor turister, er det nok ikke lige stedet for dig.

Man betaler ikke entre, men til gengæld er drinks rigtig dyre og der er ingen siddepladser, hvilket også bidrager til, at Sky Bar trods den fine udsigt ikke er et sted, man umiddelbart ville vælge at drikke sig i hegnet på (der er også ret langt ned, hvis man skulle falde ud over hegnet..).

Den rooftopbar jeg bedst kan lide i Bangkok er Octave på Marriott i Thonglor

Min blog om natteliv og barer i Bangkok


Sky Bar, Lebua State Tower, Silom, Bangkok

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje