Mad & Opskrifter, Rejser, Livsstil og mest om New York
Første aften i Paris spiste vi på en hyggelig lille bistro, Bistrot d’Henri. Vi havde ikke booket bord og da vi trådte indenfor var der næsten helt fyldt op i …
Første aften i Paris spiste vi på en hyggelig lille bistro, Bistrot d’Henri. Vi havde ikke booket bord og da vi trådte indenfor var der næsten helt fyldt op i …
Mangosæsonen i Thailand strækker sig fra april til juni, og selvom man kan få mango hele året rundt, så er det i disse måneder, at de smager allerbedst. Jeg elsker …
Los Angeles er rigtig stor og mange bliver overraskede over afstandene. Der er ikke noget egentligt bycentrum som vi er vant til i Danmark, og heller ikke rigtigt nogle deciderede …
Første aften i Paris spiste vi på en hyggelig lille bistro, Bistrot d’Henri. Vi havde ikke booket bord og da vi trådte indenfor var der næsten helt fyldt op i …
Mangosæsonen i Thailand strækker sig fra april til juni, og selvom man kan få mango hele året rundt, så er det i disse måneder, at de smager allerbedst. Jeg elsker …
Los Angeles er rigtig stor og mange bliver overraskede over afstandene. Der er ikke noget egentligt bycentrum som vi er vant til i Danmark, og heller ikke rigtigt nogle deciderede …
Efter en bytur i Vegas er fastfood de flestes førstevalg dagen derpå, men for mig er ramen den ultimative tømmermændskur. Derfor endte Tina og jeg på Momofuku en fredag omkring …
Sidste weekend var det fantastisk vejr i New York, så vi endte med at tage på picnic i Central Park både fredag og lørdag. Når man skal på picnic i …
Vietnamesisk Egg Coffee (cà phê trứng) kombinerer stærk kaffe med en luftig creme af piskede æggeblommer og kondenseret mælk. Drikken blev opfundet i Hanoi tilbage i 1940’erne, da frisk mælk …
Jeg landede ret sent i Bangkok, så før jeg var inde i byen og havde checket ind på hotellet var det langt over aftensmadstid. Hotellet lå på en stille del …
Steve og jeg var i Paris tidligere denne måned, og vi havde en fantastisk tur med masser af god mad. Vi havde ikke planlagt meget hjemmefra, men endte alligevel med …
Østersbaren Opium La Cabane lå lige om hjørnet fra hvor vi boede i Paris. De friske østers lå og fristede i køledisken ud mod gaden så det var bare et …
Planen med Jeju var egentlig at vi skulle ligge på stranden og dase, men da vi først var fremme, blev vi ret hurtigt enige om, at vi da også skulle …
Vinvinduerne, eller buchette del vino, som de hedder, har været en del af bybilledet i Firenze siden 1500-tallet. Dengang brugte vinproducenterne dem til at sælge vin direkte til folk, uden …
Ichigo Daifuku er mochi med friske jordbær og anko (red bean paste). Det er en rigtig japansk delikatesse, der kombinerer den bløde, let chewy konsistens af mochi med den søde, …
I årevis har jeg savnet en god dansk cafe i New York, et sted der føles ægte dansk og uden at koste en formue, så gæt hvor glad jeg blev, …
En ume er en slags mellemting mellem en abrikos og en blomme, og i Japan fermenterer man den med havsalt og får en snack, umeboshi, der både er hvinende sur …
Tæt ved hotellet i Hong Kong lå der en rigtig hyggelig café, Cross Cafe, som serverede morgenmad helt til klokken 11:30. Jeg bestilte makaronisuppe med skinke, som er en populær …
Disclaimer: Jeg var inviteret til at prøve Kajiken i New York City, men som altid er mine meninger mine egne. Hvis du elsker ramen, men endnu ikke har prøvet abura …
Da jeg besøgte Ella i Korea, tog vi til fiskemarkedet i Masan, tæt på Ellas gamle hjem. Markedet er et rigtigt foodie-paradis og man bliver helt rundtosset, når man indser, …
Stavanger har et imponerende udvalg af restauranter, byens beskedne størrelse taget i betragtning, og K2 har længe været på min radar. Med en Michelinstjerne og en filosofi, der bygger på …
Før det berømte fiskemarked i Tsukiji flyttede til Toyosu i 2018, var det et af mine absolutte yndlingssteder i Tokyo. Fiskemarkedet og gaderne omkring det var et foodie-paradis af dimensioner, …
Disclaimer: Jeg blev inviteret til at prøve nogle af desserterne hos Matcha Cafe Maiko, men som altid er mine meninger mine egne. Matcha Cafe Maiko er en cafékæde med fokus …
Har du et par overmodne bananer liggende? Drop banankagen og lav bananmuffins i stedet! Mine muffins er lavet med samme dej som jeg bruger når jeg laver banankage. Resultatet er …
Da Steve var på besøg hos mig i Norge, besluttede vi os for at tage en weekendtur til Stavanger. AC og Kristian tog også med, og vi checkede alle sammen …
Jeg havde taget natbussen fra Bangkok til Mae Sot og ankom tidligt om morgenen. Det var alt for tidligt til at checke ind på hotellet, og jeg var desuden ved …
Apple Crumble er en af de desserter, jeg aldrig bliver træt af, og det er en supergod dessert at have i ærmet, når det blæser og regner udenfor. Min opskrift …
©Mitzie Mee