Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Oskar – En hyggelig bar i Bangkok

Oskar Bangkok bar

Oskar er en lækker bistro/bar lige der, hvor det hele sker i Bangkoks natteliv. Gode cocktails til rimelige priser og et menukort, der kan please de fleste, har hurtigt gjort Oskar til favorit blandt Bangkoks expats. I weekenderne er der live dj og høj musik, så fredag og lørdag lugter Oskar mere af club end af pub.

Den bedste tid at lægge vejen forbi Oskar er fra 19:00 til midnat. Efter midnat drager de fleste videre til de nærliggende klubber. En af Bangkoks mest populære natklubber lige nu, Levels, ligger lige på den anden side af gaden, og længere nede af vejen finder man bl.a. Above Eleven, Q-Bar og Nest.

Der er en massiv overvægt af konstellationen mandlig expat/thaipige på Oskar, men misforstå mig ikke. Selvom Oskar og Soi 11 ikke ligger langt fra Nana Plaza (nok Bangkoks klammeste red-light district) så er der milevid forskel på klientellet de to steder. Mændene på Oskar klæder sig pænt og opfører sig ordentligt. Dog undrer jeg mig tit over hvor alle expat-kvinderne går i byen.

Den udendørs veranda er næsten altid fuld, men bordene indendørs er helt ok, og man er nærmere den travle bar. Cocktails er ikke så dyre (195THB) og der er derudover et godt udvalg af vin, som man kan købe pr. glas. Oskar serverer også mad til fornuftige priser, og stedets pizzaer er blandt de bedste i denne del af byen.


• Da de fleste på Oskar fortsætter videre i byen, ville jeg nok klæde mig pænt på, i hvert fald i weekenden.


Oskar Bistro, Sukhumvit Rd. Soi 11, Bangkok, Nærmeste BTS: Nana

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje