Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok: Isao – Japansk fusionssushi

Isao, Bangkok

Isao er en japansk restaurant, som er kendt for sin sjove og legesyge sushi. Det var Annie der først fortalte mig om Isao, som er en af hendes yndlingsrestauranter og efter selv at have spist der, kan jeg kun være enig. Dette er stedet at spise sushi i Bangkok lige nu.

Blandt Isaos signaturretter finder man Jackie (en makirulle, som ser ud som en kålorm), The Sushi Sandwich (en sushisandwich) og The Volcano (bagt kammusling i en cremet, spicy sauce). Der er også mere traditionel sushi og sashimi på menuen, og det er bestemt ikke dårligt, men det er uden tvivl indenfor de moderne sushikreationer at Isao brillerer.

Isao har været verdensberømt i Bangkok i et par år, men restauranten fortsætter med at levere og bliver bare mere og mere populær. Hvis man ikke gider at vente på at få et bord, skal man derfor komme tidligt (dette gælder specielt om aftenen) eller ringe i forvejen og bestille bord.

Man kommer lettest til Isao med Skytrain. Stå af på Phrom Phong Station og gå ned af Sukhumvit Soi 31. Efter 150m ligger Isao på venstre side. Kig efter det lilla skilt og bambusfacaden.

•  Gå ikke fra bordet uden at bestille en Volcano. Den smager himmelsk på toppen af en skål garlic fried rice, og vil måske være noget af det bedste, du spiser i Bangkok.

• Almindelige maki-ruller uden dikkedarer koster omkring 200THB, mens de mere avancerede retter koster 300-400THB.

• Japanske restauranter kan jo være ret så fancy, men Isao er et afslappet sted uden nogen dresscode. Om aftenen ville jeg dog nok klæde mig lidt pænt på.


Isao, 5 Sukhumvit Soi 31, Phrom Phong, Bangkok, Tlf: +66 (0)2 2580645

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje