Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok: Sukhumvit Soi 38 – Street food sent om aftenen

Sukhumvit Soi 38 streetfood i Bangkok

// OBS! De fleste boder fra Street Food-markedet er nu flyttet ind på den overdækkede parkeringsplads i starten af Soi 38 //

Under hele flyveturen sad jeg og drømte om al den lækre street food, der ventede på mig i Bangkok, og det første jeg gjorde efter at være kommet ind til byen, var at hoppe på et Skytrain til stationen Thong Lo.

Lige ved stationsudgangen, i starten af Sukhumvit Soi 38 (Soi= sidegade), ligger der en klynge gadekøkkener, som serverer alverdens lækkerier. De fleste har specialiseret sig i en enkelt ret eller to, som de så mestrer til perfektion. Menuerne står på engelsk og den bekvemme beliggenhed lige ved Skytrain-stationen betyder, at der altid er en ret stor andel turister ved de små plastikborde.

Mange lokale vil nok påpege, at der både findes billigere og bedre street food i Bangkok, og nogle vil endda gå så langt som til at kalde Soi 38 en turistfælde. Er man i behov af et hurtigt fix ikke alt for langt fra alfarvej, så er Soi 38 dog et oplagt valg.

Jeg fik en lækker kinesisk suppe med tang og små stykker flæskesteg, og til dessert en portion sticky rice med frisk mango. Det hele kostede 140THB (ca. 25 kr.) inklusive en cola, og så er det altså svært at føle sig snydt.

Min guide til streetfood i Bangkok – Hvor skal man starte?

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje