Bangkok: Min årlige klipning hos More Hair Shop

More Hair Shop, frisør i Bangkok

Jeg er rigtig dårlig til at få mig taget sammen og blive klippet, og der kan sagtens gå over et år mellem mine frisørbesøg. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, for når jeg først sidder i stolen og der bliver puslet om mig, synes jeg jo egentlig, at det er meget rart. Det er sikkert en kombination af nærighed og (forhåbentlig) ubegrundet angst for at ende med kort, lilla hår.

I København tager de fleste ordentlige steder 400-700kr for en klipning, og de plejer ikke at være specielt gode til at klippe asiatisk hestehår, som det jeg render rundt med, så jeg ender tit med at føle mig både snydt og utilfreds med resultatet.

I Dubai er mange af priserne hos frisørsalonerne baseret på længden af håret, hvilket betyder at jeg må slippe 3 gange så mange dirhams som en person med kort hår. En frisørsalon jeg var forbi inden jeg tog af sted, ville have 400AED (600kr) bare for at klippe spidserne! Det giver overhovedet ikke mening, da jeg ikke kan forestille mig, at der er 3 gange så meget arbejde med at klippe et par centimeter af mit hår i forhold til at klippe en avanceret page. Af princip bliver jeg derfor meget sjældent klippet i Dubai.

I stedet for prøver jeg at udskyde mine frisørbesøg, til jeg er i Tokyo eller Bangkok, da begge steder har rigtig dygtige frisører, lækre saloner og meget rimelige priser. Nu er jeg i Bangkok, så nu går den ikke længere; I dag skulle jeg klippes.

Jeg plejer at styre udenom de mest turistede steder (MBK er værst), da frisørerne kan være meget påtrængende og forsøge at presse en til at købe dyre hårindpakninger, selvom man klart melder ud, at man kun vil have en klipning. Jeg undgår også de helt billige steder, for der er ofte ikke mere end et par hundrede bahts forskel mellem de lækre, luftkonditionerede saloner med kendte produkter og de slidte, uhygiejniske steder nede ad sidegaderne, og når man bliver klippet så sjældent, som jeg gør, betaler man gerne lidt ekstra.

Jeg har tidligere fundet nogle rigtig gode saloner i området omkring Siam BTS-stationen, men i dag besluttede jeg mig for at prøve More Hair Shop i Times Square centeret.

Frisøren som klippede mig var en dame fra Korea, og hun var enormt dygtig. Hun spurgte mig hvilken stil jeg var ude efter (”samme som jeg har nu”) og hvordan jeg ville klippes (”ikke for meget”) og kom så med sine egne forslag. Jeg er  superglad for mit nye hår, som også blev både vasket, føntørret og stylet for en samlet pris på 700THB (under 150kr).

Jeg ville have taget et billede af mit hår, da jeg kom tilbage til hotellet, men på vej hjem begyndte det at regne, så mit hår er fladt og vådt og ikke særligt fotogent. For øvrigt regner det stadigvæk, og der er også noget tordenvejr, som buldrer i baggrunden, så jeg holder mig indendørs og venter på at AC dukker op fra Hong Kong.

Jeg er også engang blevet klippet hos den japanske salon Brave i New York, og det var rigtig godt, samt hos Leighton 23 i Causeway Bay i Hong Kong, som også var en rigtig god salon.


More Hair, 3F Times Square, Sukhumvit, Bangkok

More Hair, til frisøren i Bangkok

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bangkok

Mitzie Mee Shop