Bangkok: Som Tam Nua – Ikke så hemmelig længere

Som Tam Nua i Bangkok

Kan I huske den lille, godt skjulte restaurant, Som Tam Nua i Bangkok, som jeg har fablet om lige siden mit første besøg tilbage i 2011? Det viser sig, at den slet ikke er så skjult længere, da man har revet den labyrint af små butikker, der plejede at omgive restauranten, ned. Nu vender facaden derfor ud mod en stor, åben plads på Siam Square, og Som Tam Nua er blevet meget lettere at få øje på.

AC og jeg tog derhen til frokost, og Som Tam Nua var lige så fyldt, som jeg kunne huske det. Dog var priserne vist blevet sat lidt op siden mit sidste besøg, men maden var fantastisk og stadigvæk pengene værd. Vi bestilte BBQ gris, kylling, papayasalat og mangosalat samt en gang sticky rice ved siden af, og det var rigeligt med mad, selv for to sultne turister som os. Alle de stærke retter gjorde os tørstige, så vi købte også hvert sit store glas med lemonade fra den dukkehusagtige, sukkersøde cafe Yingdeaw Homemade, der ligger lige ved siden af.

Jeg bestiller altid Thaimad lige så stærk som de lokale ud fra filosofien at man behøver det stærke for at balancere de søde, salte og sure elementer, som thailandske retter sædvanligvis også indeholder. Nogle gange bliver det dog lidt for meget af det gode, og jeg må opgive at spise op, fordi min mund står i flammer. I stedet ender jeg med at drikke 2 liter cola mens jeg fortæller mig selv hvor dum jeg er, ikke bare at bestille min mad ”non-spicy.” Hvad med jer? Kan I spise stærk (altså Thai-stærk) mad?

Som Tam Nua – Endnu en gang

Som Tum Der – En god som tam-restaurant i Silom


Som Tam Nua, 392/14 Siam Square Soi 5, Rama I Rd, Bangkok

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bangkok

Mitzie Mee Shop