Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Khao San Road Night Market – Bangkok Guide

Khao San Road Night Market in Bangkok

Hvis man er ude efter en fuld backpackeruniform til sin videre rejse ud til øerne er Khao San Road et godt sted at starte. Her kan man købe batikfarvet hippietøj, solbriller og flipflops samt masser af andet skrammel. Tøjet er i vestlige størrelser, men det er svært at finde noget, som ikke er kopivarer, og priserne er godt skruet op, da det stort set kun er turister, som handler der.

Mange af boderne bliver først stillet om om aftenen, hvor Khao San Road for alvor vågner. Der spærres af for trafikken og vejen forvandler sig til en stor markedsplads. Selvom man ikke har tænkt sig at købe noget, så bør man alligevel besøge Khao San Rd., for området er fantastisk om aftenen og luften er tyk af folk, som udveksler rejsetips eller planlægger sin videre rejse.

Massage er en af de få ting, som er billigere på Khao San Road end andre steder i Bangkok. Hvis man er tilfreds med at ligge på rad blandt andre svedende backpackers på halvsnuskede madrasser på gulvet, kan man kan få thai-massage for helt ned til 150THB for en time.

Der er desværre ikke nogle nærliggende BTS-stationer, og udspekulerede taxichauffører plejer at hænge ud i området, parat til at snyde turister, der lige er ankommet. De nægter kategorisk at slå taxameteret på, og kræver ofte en fast pris 10 gange højere, end hvad man ellers skulle betale. Den eneste måde at undgå dette på, er at tage en gåtur nogle blokke væk, og forsøge at praje en taxa på vejen.

• Khao San Road er et af de steder i Bangkok, hvor man bør passe ekstragodt på sine ejendele, da der plejer at være lommetyve i området.

Som I nok har bemærket, så er Khao San Road ikke lige mig (længere). Vil jeg shoppe om aftenen foretrækker jeg Asiatique eller JJ Green.

Khao San Road Night Market – Bangkok Guide

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje