Bangkok: Yoo Fish Ball i MBK

Yoo Fish Ball, MBK

Jeg spiste frokost i MBK’s food court, Food Island, som ligger på 6. sal i centeret. Man køber kuponer ved indgangen, som man bruger til at betale med, og maden er billig og god. Der var en hel sektion med kager og desserter, og jeg så også flere vegetariske madboder. Jeg endte dog med at spise på Yoo Fish Ball, der laver de lækreste nudelsupper med hjemmelavede fiskeboller. Jeg har tidligere spist på den oprindelige Yoo Fish Ball restaurant, som ligger i Chinatown, og det var virkelig godt, så jeg var glad for at se, at både service og standard var den samme hos deres lille bod i MBK.

Når man bestiller nudelsuppe i Thailand, smagsætter man den med fiskesauce, eddike, sukker og chili, og det kan være lidt af en kunst for den uindviede, men jeg blev hjulpet godt på vej af den unge fyr bag disken. Man kan også få sine nudler uden suppe, så det bliver mere som en salat. Den smagssættes på samme måde, og det bliver særlig godt med lidt ekstra sukker og chili.

PS: Det er første gang jeg fotografere indendørs med mit Canon-kamera i ”manual mode”, og det var først, da jeg næsten havde spist op, at jeg endelig begyndte at få styr på det. Kan hilse og sige at nudlerne altså så meget bedre ud i virkeligheden..

Mere om Bangkok i min Bangkok Guide >>

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bangkok

Mitzie Mee Shop