Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok: Somtum Der – Spicy frokost i Silom

Papaya salad at Somtum Der, Bangkok

Der er masser af megabillig streetfood fra Isan (nordøstlig provins i Thaland), men nogle gange er det rart at kunne sætte sig ned og nyde sin mad ved et rigtigt bord indenfor i kølige omgivelser. Som Tam Nua på Siam Square og Somtum Der i Silom er perfekte for det formål, så da jeg fandt ud af, at Somtum Der kun ligger en kort gåtur fra vores hotel, var der ingen tvivl om, hvor vi skulle spise vores første frokost i Bangkok.

Kan I huske da jeg var på Somtum Der med Poul for første gang? Da de lavede vores mad helt uden chili? Denne gang huskede jeg at sige, at vi altså godt kunne spise thai-spicy, og vi fik en rigtig lækker som tam (papayasalat) med masser af røde chilier. Den Spicy Beef Salad som vi også havde bestilt var dog lige i overkanten for Poul, som blev nødt til at drikke al min is-te for at hans mund ikke skulle eksplodere:)

På Isan-restauranter kigger jeg altid efter deep-fried sun-dried pork, som er en superlækker snack. På Somtum Der tilbereder de grisekødet, så det er dejligt sprødt og sejt at bide i, lidt ligesom amerikansk jerky. På tale om USA, så kender nogle af jer måske Somtum Der fra New York, hvor de har en filial på Avenue A i East Village. De fik en Michelin-stjerne i 2015, men tabte den igen i 2017, hvilket dog ikke flytter ved det faktum, at det er et af de bedste steder at spise Isan-thaimad i New York.


Somtum Der, 5/5 Sala Daeng Road, Silom, Bangkok, Tlf: +66(0)26324499

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje