Bangkok: Badminton fra Banyan Tree

Banyan Tree in Bangkok

Første gang jeg mødte Badminton var ved poolen, hvor han gik rundt og tilbød hotelgæsterne gratis massage. Banyan Tree har alle mulige gratisaktiviteter, og ud over massage, tilbyder de også yogalektioner, så jeg skrev mig op til morgenyoga. Gæt hvem instruktøren var? Badminton!

Badminton hedder Badminton fordi hans mor er badminton champion. Ud fra navnet på hans T-shirt, har han også et thailandsk navn, der ikke starter med B, men taler man ikke thailandsk, så er det Badminton, som gælder.

Selvom jeg har dyrket meget yoga, så er jeg ikke nogen yoga haj (faktisk er jeg ret så dårlig), men Badminton var rigtig god til at justere intensitet og sværhedsgrad til mit niveau, og det var en rigtig god lektion. Til hverdag plejer jeg for det meste at træne om aftenen, men hvor er det altså skønt at starte morgenen med yoga.

Morgenen inden jeg tog af sted, var jeg oppe i træningsrummet for at tage en tur på løbebåndet, da jeg så Badminton igen. Faktisk lagde jeg ikke mærke til ham, før han sagde hej, for denne gang var han iklædt sit muay thai-outfit og stod sammen med en stor tatoveret kineser. Ville jeg joine? Øh tak, men nej tak:)

Badminton, jeg lovede, at jeg nok skulle skrive noget pænt om dig på TripAdvisor, men TripAdvisor er altså ikke lige mig, så i stedet får du her dit helt eget indlæg på min blog. Du er en skøn person og en rigtig dygtig massør og yogalærer (og muay thai-instruktør?), og Banyan Tree i Bangkok er heldige at have en medarbejder som dig!