Bangkok: Long Table og Salty Soi Dogs

Long Table - Bangkok

Det kan godt være at Sky Bar i Lebua State Tower har Bangkoks bedste udsigt, men når det gælder atmosfære og lækker indretning, så foretrækker jeg at sippe mine Mai Tais på  Long Table. Long Table ligger på 25. etage og belysningen er rød og dunkel. 

Det er langt fra Bangkoks højst beliggende sky bar, men det kompenserer Long Table til dels for med sine gode cocktails og urbane, trendy atmosfære. Navnet refererer til det meget lange bord, som dominerer restaurantdelen af lokalet, men der er også flere mindre borde  med mulighed for mere privatliv. Jeg har ikke spist andet end barsnacks på Long Table (endnu),  men deres drinks er rigtig gode (prøv fx Salty Soi Dog) og man har fin udsigt over Bangkoks skyline.

Deres drinks er både store og stærke, og jeg har med tiden udviklet en særlig forkærlighed for deres Salty Soi Dog med Vodka Vanilla, grape-, pomelo- og limejuice.

En af de små, men vigtige detaljer, som får mig til at  elske Long Table en lille smule mere er, at man får en skål med nødder sammen med sin drink.

Det ville jo være en skam at slippe en masse klipklappebeklædte turister i bar mave fri i de her lækre omgivelser,  så  der er dress code på Long Table og flip flops har desværre ingen adgang. Det har Birkenstock sandaler og tubetops for øvrigt heller ikke.

De gange jeg har været der, har der heller ikke været mange andre turister, men derimod primært lokale og expats, så jeg er altid lidt flov over at hive mit kamera op og begynde at knipse løs. Selvom Long Table ”kun” ligger på 25. etage, så har man alligevel en rigtig fin udsigt, som kan nydes i fulde drag ude på den store, åbne terrasse, hvor der for øvrigt også er en pool.

Long Table er også en restaurant, hvor man kan bestille plads ved det enorme, 25m lange bord. Jeg har ikke prøvet at spise der endnu, men hvis maden er bare halvt så godt som deres drinks, så kan man vist ikke blive skuffet.

Som de fleste andre skybars i Bangkok tager man lidt pænere tøj på, hvis man vil passe ind blandt klientellet, som på en typisk aften er en blanding af mere velhavende lokale, expats og turister. Mit indtryk er dog, at andelen af turister er en lille smule mindre end på de andre, mere kendte skybars i Bangkok.

En anden god rooftop-bar jeg har prøvet i Bangkok er Octave på Marriott. Læs mere om Octave her >>


Long Table, 25th floor, 48 Column bldg., Sukhumvit Soi 16, Tlf: +66 (0)2-302 25 57-9, Nærmeste BTS: Asok

> Besøg Long Table’s website

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bangkok

Mitzie Mee Shop