
Chinatown er primært kendt for street food, men langs hovedgaden finder man også en række upscale kinesiske restauranter. En af disse er Shangri-La, og det var her, jeg spiste frokost.
Shangri-La er en meget traditionel kinesisk restaurant, så man finder både hajfinnesuppe og svalereder på menuen, men da jeg under ingen omstændigheder kunne tænke mig at være skyld i, at en stakkels udryddelsestruet haj mistede sin finne, eller at en svale mistede sit hjem, bestemte jeg mig for den lidt mindre kontroversielle vandmandssalat og nogle andefødder. Andefødderne kunne jeg desværre kun få som stor portion, og ikke, som jeg havde tænkt mig, som snack, så jeg nøjedes med min vandmand og en wonton suppe.
Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet, men vandmanden så mildest talt uappetitlig ud, da den kom ind skåret i strimler og med 2 forskellige slags dressing til. Den smagte lidt af tang og gummi, men jeg fik da et par bidder ned. Ved ikke hvordan vandmand skal smage, så jeg kan ikke sige så meget om kvaliteten. I stedet priste jeg mig lykkelig for, at jeg også havde bestilt en suppe. Næste gang tror jeg at jeg skal prøve noget af det mere uskyldigt udseende kinesiske slik i stedet.
Min blog om mad og restauranter i Bangkok