Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok: Hojicha Kakigori på After You Dessert Cafe

Hojicha Kakigori at After You Dessert Cafe, Bangkok

After You blev for alvor kendt for deres Shibuya Honey Toast for nogle år siden, men lige nu er det deres Hojicha kakigori, der hitter stort. Det ligner en spiselig version af Mount Fuji, og det smager forrygende. Kakigori (det japanske navn) eller bingsu (koreansk) er en slags isdessert lavet af meget fintrevet is, lidt som puddersne med smag. Det har været kæmpestort i Asien de sidste par år, og spørger man min mad-trend-krystalkugle, så er det kun et spørgsmål om tid, før vi også vil se kakigori og bingsu i Danmark.

Hojicha Kakigori på After You har smag af Hojicha, som er det en slags ristet grøn te, som man nu for tiden ser på flere og flere caféer. Farven er mere brunlig, end den er grøn, og smagen minder lidt om kaffe eller karamel, perfekt for kakigori. Der er fløde på toppen og te-gelé indeni, og hælder man lidt af den medfølgende japanske sirup over det lille bjerg af sne, har man en skøn dessert, som ikke kun ser godt ud på Instagram, men også smager  fantastisk

Vi bestilte selvfølgelig også en Shibuya Honey Toast, for de er stjernegode på After You. Det er en slags smørristet toast med honning, is, og diverse fantasifulde toppings. På After You synes jeg den med Ferrero Rocher er bedst. Brødet er sprødt udenpå og helt fantastisk blødt indeni, og minder mere om brioche, end om det toastbrød vi kender i Danmark. Standardstørrelsen på After You er beregnet til at dele, så er man kun en eller to personer, er deres Baby Size toast mere end nok.

After You, Siam Square One, Siam Square, Bangkok

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje