Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok: Ce La Vi (tidligere Ku De Ta)

Ce La Vi, Bangkok Blog

Update: Ce La Vi er nu lukket og The Club at KOI er åbnet i stedet (ja, den KOI der plejede at ligge i Sukhumvit)

Ce La Vi er en af de it-steder enhver partyløvinde med respekt for sig selv bør besøge i Bangkok lige nu. Restauranter? Barer? En natklub? Ce La Vi har det hele, og meningen er da også, at man skal kunne tilbringe hele aftenen og natten på Ce La Vi’s territorium. Det lød jo lovende, så AC og jeg tog en taxi til Silom for at se, nærmere på fænomenet.

Desværre var natklubben, som er hovedattraktionen på Ce La Vi, lukket den aften, men baren var åben, så vi satte os og bestilte cocktails. Vi var der på en hverdag, men baren var ret fuld, og den japanske izakaya-restaurant, som vi kunne se fra vores bar, så også ud til at være velbesøgt.

De andre gæster i baren var en spøjs blanding af østeuropæere, der dyrkede heroin chic-looket, hipsterthaier og en enkelt ensom forretningsmand. Faktisk sad den ensomme forretningsmand lige ved siden af os, så vi kunne ikke undgå at lægge mærke til, da personalet kom ind med et stykke kage med et lys i, mens de sang ”happy birthday” så entusiastisk, som kun bartendere i Thailand kan.

Det var så sørgeligt. Forestil dig at være nødt til at fejre din fødselsdag helt alene på 39. etage i et fremmed land. Den ensomme forretningsmand skyndte sig at spise sin kage og forsvandt derefter hurtigt.

Vi bestilte en runde til, og derefter endnu en. Jeg havde forventet at Ce La Vi ville være sådan et sted, hvor man ville spankulere rundt og se ud som om man kedede sig, men det viste sig, at Ce La Vi også fungerede særdeles udmærket som kulisse for den langt sjovere disciplin: At drikke sig vodka-snalret og snakke om gamle dage med en god veninde.

Jeg har også været på Cé La Vi i Hong Kong. Ved ikke om det er en del af den samme kæde?

Min blog om Bangkok

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje