Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok – MBK Shopping Guide

MBK  i Bangkok

MBK er et 7-etagers monster af et mall, fyldt med et mix af butikker, som sælger alt fra tøj og gadgets til guld og souvenirs. Det kan virke forvirrende ved første øjekast, men der er orden i kaosset, og de enkelte etager er systematisk opdelt i forskellige sektioner med hver deres varetype.

Originale produkter er ofte placeret side om side med kopivarer så brug din sunde fornuft. Internationale mærker er ikke meget billigere i Thailand end i Danmark, så hvis det lyder for godt til at være sandt, er det det nok også. De fleste forhandlere giver et ærligt svar, hvis man spørger dem direkte om varen er ægte.

MBK er langt fra det bedste sted at købe tøj og sko i Bangkok, men det skal dog nævnes at de har et rimeligt udvalg af butikker med tøj i vestlige størrelser. På grund af MBKs popularitet bland turisterne er ting dog generelt noget dyrere end i andre lignende, men mere trendy steder som for eksempel Terminal 21 og Asiatique.

En af de ting som gør at man alligevel vender tilbage til MBK gang efter gang er, at centeret er så let tilgængeligt. Fra National Stadium BTS Station kan man gå direkte ind på 2. sal i MBK gennem Tokyu Department Store.
Der er også en rigtig god food court på 6. etage (skal ikke forveksles med den noget dyrere Fifth Food Avenue på 5. etage), hvor man kan købe lækker street-food til billige penge.

Hvad angår priserne i MBK, så kan man generelt sige, at de butikker, der ser ud som butikker (glasfacade, air conditioning etc.) har faste priser, mens der ofte kræves en vis grad af hårdnakket forhandling ved de mindre boder for ikke at blive snydt.

MBK Center er åben hver dag fra 10:00 til 22:00 men de enkelte butikker kan have andre åbningstider, og på mindre travle dage vil de fleste begynde at lukke ned allerede inden kl. 19.


MBK, 444 Phayathai Rd, Pathumwan Bangkok

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje