Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Platinum Mall – Bangkok Shopping Guide

Platinum Mall, Bangkok

Platinum Fashion Mall er et af de bedste steder at shoppe billigt tøj i Bangkok. Alle de nyeste asiatiske trends er repræsenteret i de små butikker, der udover tøj også sælger sko, accessories og tasker samt alverdens andre moderelaterede ting.

Platinum Fashion Mall er egentlig et engros-center, men de fleste butikker tillader, at man kun køber en enkelt vare. Køber man 3 eller flere produkter fra samme butik får man dog ofte en rigtig god rabat.

Da Platinum Malls kundegruppe primært er lokale, så er størrelserne ofte ret små. Hvis man bruger størrelse small i Danmark, skal man nok regne med at skulle op i en størrelse large i butikkerne i Platinum.

Nogle butikker har kun one-size tøj og det er sjældent, at man kan få lov til at prøve tøjet, inden man køber. Jeg plejer derfor at tage et målebånd med hjemmefra samt en seddel med mine mål, så jeg hurtigt kan vurdere, om der er en realistisk mulighed for, at jeg rent faktisk kan passe det, jeg har tænkt mig at købe.

Platinum Mall kan være både proppet og hektisk, så hvis man foretrækker en mere afslappet oplevelse, bør man undgå eftermiddagene og weekenderne, når de unge thailandske fashionistaer er ude for at shoppe. Der er mere end 2000 butikker i Platinum Mall, så gør dig selv den tjeneste at reservere en hel dag bare til Platinum Mall.

Kvaliteten af varerne varierer, så check dine varer nøje før du køber. Mit overordnede indtryk er, at de håndlavede produkter, samt produkterne fremstillet i Thailand generelt er af bedre kvalitet end de billigere kinesiske importvarer.

•  Platinum Mall består af en A bygning (Zone 1+2) samt en B bygning (Zone 3). Jeg kan rigtig godt lide det thailandske mærke Walking In My Shoes, som man finder i Orchard B på 5. Etage i Zone 3.
Der er også to filialer af det populære smykkemærke Pink Pvssy i Zone 2. En i gadeplan (1F) og en på 5. Etage (5F).

• På 6. etage finder man FoodCenter, som er en food court, hvor man spiser både godt og meget billigt.

•  Den nærmeste BTS station er Chit Lom, men den ligger stadigvæk et godt stykke fra Platinum Mall, så jeg vil anbefale, at man tager en taxi, i hvert fald på vejen tilbage, hvor man sikkert har meget at slæbe på. Dog kan det være svært at finde en taxi, der vil køre med taxameteret på og ikke i stedet forlanger en højere fast pris.


Platinum Fashion Mall, 222 Phetchaburi Road, Ratchathewi, Bangkok

Platinum Mall – Bangkok Shopping Guide

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje