Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok: Banyan Tree – Tilbage i Bangkok

Dragon fruit at Banyan Tree Bangkok

Så er vi i Bangkok! Lige nu skulle vi have været af sted mod Trysil, hvor vi skulle stå på ski med AC og hendes venner, men vi blev nødt til at ændre planer i sidste øjeblik, og endte altså i Bangkok. Vi bor på Banyan Tree, og det er et rigtigt lækkert hotel. Der er kun suiter på hotellet, og selvom vi bor i den mindste type suite, har vi stadigvæk 48m2 at røre os på. Det burde være nok til to:)

Der lå en frisk dragonfruit og ventede på os på værelset, og den blev spist med velbehag. Siden jeg for nogle år siden fandt ud af, at man altså ikke spiser den lyserøde skal, så har dragonfruit været en af mine yndlingsfrugter (inden da syntes jeg den var lidt sej). Glæder mig til at se, hvad der lander i frugtskålen i morgen.

Vores suite ligger på 49. etage, så vi har en dejlig udsigt over hele byen og kan følge med i trafiksituationen på Sathon Road. Det så ikke så godt ud i eftermiddags, hvor bilkøen bare blev længere og længere…

Vi skal bo på Banyan Tree 3 nætter og derefter flytter vi over på Shangri-La nede ved floden, hvor vi skal bo 2 nætter, inden vi flyver tilbage til Dubai. Både Poul og jeg har været rigtig mange gange i Bangkok, så denne gang har vi ikke de store planer, hvad angår sightseeing. I stedet ser vi frem imod nogle skønne dage med masser af god mad, massage og afslapning ved poolen.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje