Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok: Ban Khun Mae – Hyggelig restaurant på Siam Square

Ban Khun Mae, cozy restaurant on Siam Square, Bangkok

Hvis man er interesseret i thaimad men ikke rigtig sikker på, hvor man skal starte, så vil Ban Khun Mae være et oplagt valg. Restauranten holder til i et traditionelt thailandsk hus lige i hjertet af trendy Siam Square, og udgør en fascinerende kontrast til alle de supersmarte steder, man ellers finder i området.

Det er ikke nogen hemlighed at Ban Khun Mae er ret populær blandt turister, men det skal man ikke lade sig skræmme af, for maden er enormt god og restauranten er sådan et sted, som man altid vender tilbage. Derudover er det jo også vældigt praktisk at personalet taler engelsk.

Man finder alle klassikerne og mere til på menuen, og maden er stærk nok til, at der ikke er nogen tvivl om, at man er i Thailand, men ikke så stærk, at der står flammer ud af munden på en.

Ban Khun Mae er for det meste velbesøgt, men restauranten spreder sig over 2 etager, så selvom der skulle være kø udenfor, behøver man sjældent vente længe på at få et bord.

•  Tom Yum Kung (stærk og syrlig suppe), fried rice og glassnoodle salat er alle retter, som Ban Khun Mae mestrer til perfektion.

•  Da jeg var der, var der liveunderholdning i form af en musiker, der spiller på khim, som er et traditionelt thailandsk strengeinstrument.

•  De fleste retter koster omkring 150-200 THB og portionerne er forholdsvis store, men man skal nok regne med at bestille 2 retter for at blive mæt.

En anden god restaurant på Siam Square er Som Tam Nua. Kan du lide stærk Isan-mad så er det lige stedet for dig


Ban Khun Mae, Siam Square, Bangkok

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje