Terminal 21 – Bangkok Shopping

Terminal 21, shopping in Bangkok

Terminal 21 åbnede allerede tilbage I 2011, men det var først i 2014 at jeg endelig tog mig sammen og besøgte dette super-hypede shoppingcenter. Jeg havde regnet med, at det bare ville være endnu en klon af de mange luksuriøse, internationale shoppingcentre, som dem der findes så rigeligt af i området omkring Siam, men der tog jeg fejl.

For det første er butikkerne i Terminal 21 domineret af små, lokale designere, og man kan finde ting her, som man ikke kan købe andre steder i byen. For det andet er priserne i de fleste butikker på et niveau, hvor alle kan være med, hvilket gør Terminal 21 til et sandt shoppingparadis, selv for fashionistaer uden så mange penge på lommen.
Terminal 21 er indrettet som en afgangsterminal i en lufthavn, og der er en stor lystavle, som viser de forskellige ”destinationer” (=etager) i centeret.

Min yndlingsetage er Tokyo, som er fyldt med små butikker, der sælger de yndigste, pastelfarvede outfits og accessories. Toiletterne er selvfølgelig japanske med indbygget lyd, varme og numseskyl. På denne etage finder man også en filial af dessertcaféen After You, som sælger de superlækre Shibuya Toasts.

Da de fleste butikker i Terminal 21 primært henvender sig til lokale, kan det være svært at finde tøj, der passer, hvis man ikke lige er en størrelse 36. Dog er der masser af andre ting at shoppe end tøj, så der er ingen fare for, at du må gå tomhændet hjem.
Alle de små butikker bidrager til en ret markedsagtig atmosfære, og rent prismæssigt er butikkerne i Terminal 21 da heller ikke meget dyrere end Bangkoks markeder.
Der er masser af restauranter fordelt på de forskellige etager, men jeg vil anbefale, at man med det samme søger mod Pier 21 Food Terminal på 5. etage. Her finder man en af Bangkoks bedste og billigste food courts, hvor små madboder sælger de lækreste retter for 30-60THB. Man køber et kort ved indgangen som man lader med et vist beløb og derefter bruger som betalingsmiddel.

Husk at kigge forbi Pink Pvssy (skrækkeligt navn for øvrigt) på Istanbul-etagen (3. etage). Det er en rigtig sjov butik med billige, og moderigtige smykker og accessories. På samme etage finder man også skønhedsbutikkerne Beauty Buffet og Beauty Cottage, som begge sælger alverdens ansigtsmasker, make up og hudplejeprodukter til fornuftige priser.

• Det er ikke alle butikkerne, som vil lade dig prøve tøjet, og standardstørrelserne i Thailand adskiller sig en hel del fra de danske, så mit bedste råd er, at man noterer sine mål, inden man tager hjemmefra, og husker at medbringe et målebånd. På denne måde kan man sikre sig, at man får den rigtige størrelse med hjem.
• Terminal 21 ligger lige ved Asok BTS, og man kan gå direkte fra stationen og ind i centeret via en luftbro.

Min guide til shopping i Bangkok – Hvad skal man købe?


Terminal 21, Sukhumvit Soi 19, Asok, Bangkok

Terminal 21 – Bangkok Shopping

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bangkok

Mitzie Mee Shop