Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

JJ Green Vintage Market (LUKKET) – Bangkok Guide

JJ Green Bangkok

Opdatering: JJ Green er nu lukket, men der er blevet annonceret at de vil åbne igen i 2020 et andet sted i Bangkok

JJ Green Vintage Night Market ligger inde i Chatuchak Park. Det er kun en kort gåtur fra Chatuchak Weekend Market, så hvis man besøger Chatuchak Weekend Market er JJ Green et oplagt sted at fortsætte sin shop-amok-rus efter mørkets frembrud.

Atmosfæren på JJ Green er dog noget mere trendy end på Chatuchak, og JJ Green tiltrækker da også hovedsagelig unge, stilbevidste thaier. Markedet åbnede tilbage i 2014, så det er stadigvæk ret nyt og ikke så turistet som Chatuchak, men prisniveauet er nogenlunde det samme.

Der er flere spisesteder inde på pladsen, lige fra luftkonditionerede hotpot-restauranter til små boder, der sælger mango og sticky rice. Det, der virkelig adskiller JJ Green fra de andre markeder i Bangkok, er dog den ret anselige samling af barer og beergardens med livemusik, som også gør JJ Green til et udmærket sted at gå i byen.

Der er masser af vintage-ting til salg, så hvis genbrugstøj lige er noget for dig, er mulighederne overvældende. Hvis second-hand-shopping ikke lige lokker, så er der også mange boder, der sælger nye ting.

Nogle af boderne har faste priser som ofte er meget lave. Man kan dog altid forsøge at forhandle, og hvis man er heldig får man måske lidt rabat, specielt hvis man køber flere ting.

Fredag og lørdag aften er der rigtig mange mennesker på JJ Green, og man står (og går) som sild i en tønde på vejen der fører til og fra markedet, så hvis man kan, gælder det om at komme tidligt og gå sent.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje