Hyde & Seek – Gastropub – Bangkok Restauranter

Hyde & Seek, Bangkok

Allerede inden jeg tog af sted til Bangkok, havde jeg haft et godt øje til Hyde & Seek som er noget så lovende som en gastrobar med en ”fun-dining filosofi”. Det lød jo umiddelbart som et oplagt emne til Mitzie Mee Guides, så fredag aften drog jeg hen for at se hvor sjov en gastrobar nu også kunne være.

Udenfor på den godt fyldte terrasse havde de dækket et fint lille bord til mig lige midt i al action, og selvom jeg kom næsten en time for tidligt, gik der ikke mere end 5 minutter, før jeg sad ved bordet med  et glas prosecco, en brødkurv og menuen foran mig.

Det er svært ikke at elske et sted, der kalder sine retter ”Holy Macaroni Gratin,” ”Oh, confused chicken” og ”Lamb is life.” Jeg valgte en ”Surf and Turf” som fristede med braisserede waguy-kæber og kammuslinge-ravioli. Lyder det lækkert? Det var det også, og tallerkenen blev slikket helt ren, inden jeg gik videre til Hyde & Seeks chokoladekage uden mel, som også viste sig at være et rigtig godt bekendtskab.

I det hele taget var Hyde&Seek et dejligt sted med en fantastisk atmosfære, hvor selv solo-spisere som mig kan have en hyggelig aften. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke prøvede en af deres cocktails, som efter sigende skulle være helt fænomenale, men det må blive næste gang, for der er ingen tvivl om, at jeg kommer tilbage.


Gastropub-bølgen er også skillet over Bangkok, og et af de steder, som gør det rigtigt godt er Hyde & Seek. Hyde & Seek er mere gastro end pub, og selvom der også er bangers & mash på menuen, så er det de mere avancerede sager som crudo med kammuslinger og chilipaneret calamari, der gør at Hyde & Seek ikke forsvinder i mængden.

Man kan godt sidde indenfor, men de fleste kæmper med næb og klør for en plads på den store terrasse ude foran. I weekenden er Hyde & Seek  et populært sted at spise brunch, så husk at bestille bord. Klientellet på Hyde & Seek er en trendy blanding af yngre expats og velhavende thaier, og de fleste er ret pænt klædt på, så lad ”I love Pattaya”-T-shirten blive hjemme.

• De fleste hovedretter koster omkring 400THB.

• Det kan være lidt svært at finde Hyde & Seek, men de fleste taxichauffører ved hvor Athenee Residence ligger. Hyde & Seek er også kun en kort gåtur fra Ploen Chit BTS station.

Min blog om Bangkok


Hyde & Seek Gastro Bar, 65/1 Athenee Residence, Soi Ruamrudee, Wireless Road, Lumpini, Pathumwan, Bangkok Nearest BTS: Ploen Chit

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bangkok

Mitzie Mee Shop