Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Chatuchak Weekend Market – Bangkok Guide

Chatuchak - Bangkok

Chatuchak Weekend Market er med sine over 10000 boder Thailands største marked. Indtil for nogle år siden var Chatuchak en velbevaret hemmelighed, og man så næsten kun lokale i de små stier blandt boderne, men i dag er markedet på enhver turists to-do-liste.

Der kan blive meget varmt under de små bliktage i løbet af dagen, så tag derud tidligt om morgenen og husk at drikke rigeligt. Man kan købe iskolde drikkevarer overalt, men desværre er der langt mellem skraldespandene, så jeg plejer altid at købe flasker med skruelåg, så jeg efterfølgende kan lægge den tomme flaske i min taske, indtil jeg finder en skraldespand.

Markedet er inddelt i sektioner og man kan købe alt fra levende fugleedderkopper til camouflagetøj. Det kan derfor anbefales at starte besøget med at hente et af de gratis kort, som udleveres i informationscentrene, så man kan danne sig et overblik over området.

Mange af boderne sælger også engros og det er sjældent at det er tilladt at prøve fx tøj inden køb. Mål derfor dit eget tøj og dig selv, inden du tager hjemmefra, og tag et målebånd med på markedet, så du har en realistisk chance for at vurdere, om tøjet vil passe.

• De fleste af boderne sælger de samme, masseproducerede varer, men mange up-and-coming designere har også boder på Chatuchak, hvor de sælger hjemmelavede accessories og tøj man ikke finder andre steder.

• Selvom det er et marked, er varene ikke altid billigere end hvad man finder i butikkerne omkring Siam Square og Asiatique, og mange af bodernes ejere har da også en ”rigtig” butik inde i byen.

• Chatuchak holder også åbent onsdag-fredag, men med et begrænset antal boder og besøgende. For den rigtige markedsoplevelse bør man besøge markedet lørdag eller søndag.

Chatuchak, Bangkok, Nearest BTS: Mo Chit Visit Chatuchak’s website

Chatuchak Weekend Market – Bangkok Guide

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje