Bangkok: Galleria 10 – Et vellykket hotelbytte

Galleria 10, hotel i Bangkok

Efter en lang men komfortabel flyvetur ankom jeg til Bangkok i morges. Jeg vidste at min kuffert var for stor til at rummes i bagagerummet på Bangkoks standardtaxier, og da jeg ikke ville tage en af de dyrere, store taxier, hoppede jeg i stedet for på toget og nåede frem til hotellet efter en lille times tid og et enkelt skift til Skytrain.

Check-in på hotellet gik glat, og jeg var allerede begyndt at fantasere om et dyp i en lokkende infinitypool, da virkeligheden indhentede mig, og jeg indså, at hotellets beliggenhed var ret katastrofal. Ingen madboder, ingen massagesteder, ja faktisk ingenting noget som helst bortset fra et par vældigt businessagtige bygninger og ditto mennesker. Jeg prøvede at overbevise mig selv om, at det ikke var så slemt. Der var trods alt en Skytrainstation lige udenfor hotellet og i løbet af nogle minutter, ville vi kunne nå alle de spændende steder i Bangkok. Det klingede dog lidt hult, for noget af det jeg elsker ved Bangkok (og gerne flyver 10 timer for at være midt i) er netop, at der er liv og glade dage døgnet rundt, og hvis man får lyst til en Fanta Strawberry klokken 23:00, så smutter jeg bare over i Family mart og henter en….Hvis man altså ikke lige bor på det hotel, vi havde booket.

Galleria 10, hotel i Bangkok

Det tog derfor ikke mange minutter, før jeg gik ned i receptionen og afbestilte værelset. De tog betalt for en nat ouch, og jeg blev nødt til at slæbe kufferten op og ned af trapperne til Skytrain igen dobbelt-ouch, for at kunne komme til det nye hotel, men det var det hele værd, for hotellet jeg nu har checket ind på er helt perfekt. Det nye hotel hedder Galleria 10 og bortset fra nogle problemer med at min reservation pga. En computerfejl er blevet sendt to gange, og receptionisterne derfor truer med at double-charge mit kort hver gang jeg går forbi, så er det en sand fornøjelse at være her.

Min Bangkok Blog


Galleria 10, 21 Sukhumvit 10 Alley, Khlong Toei Nuea, Watthana, Bangkok

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bangkok

Mitzie Mee Shop