Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bangkok: Din Tai Fung – Xiao Long Bao i Central World

Din Tai Fung i Bangkok

Dumplings har aldrig rigtig sagt mig noget, før AC tog mig med på den taiwanske restaurant Din Tai Fung i Los Angeles i sommers. Der fik jeg for alvor øjnene op for de her varme, fyldte dejpakker, og Din Tai Fungs specialitet, xiao long bao (dumplings med suppe i), var noget af det bedste, jeg spiste på hele ferien.

Da jeg var med mine forældre og min søster i Thailand i oktober, opdagede jeg ved en tilfældighed, at der også var en Din Tai Fung i shoppingcentret CentralWorld i Bangkok, så den dag måtte papayasalaten og tom yum kung-suppen vige pladsen til fordel for dumplings i lange baner. I løbet af årene har flere Din Tai Fung-restauranter i Asien blevet tildelt Michelinstjerner, og hvis det stod til mig, kunne Din Tai Fung få tre stjerner, bare for deres xiao long bao.

De andre retter på menukortet er også blevet rost vidt og bredt af folk, som ved hvad de taler om, så udover xiao long bao, bestilte vi også en ret med paneret svinekød samt en hot and sour soup. Begge dele smagte udmærket, men ikke så übergalaktisk fænomenalt godt som mine yndlingsdumplings, så hvis det er første gang man besøger Din Tai Fung, så tror jeg, at jeg vil anbefale, at man lægger alle æggene i en kurv, og udelukkende bestiller xiao long bao.

Læs mit blogindlæg om Din Tai Fung i Singapore – Sådan spiser man en soup dumpling >>


Din Tai Fung, Central World 7th Floor, Bangkok. Nearest BTS Siam or Chit Lom


Din Tai Fung, Central World 7th Floor, Bangkok. Nearest BTS Siam or Chit Lom

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Bangkok her:

Bangkok

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje